Brinner du för ledarskap, människor och affärer? Nu söker vi en engagerad fastighetschef till vårt kontor i Linköping.

Om tjänsten:

Som fastighetschef blir du ansvarig för att utveckla vår ort Linköping, en mycket expansiv region, som idag består av ca 3300 lägenheter belägna i Tallboda, Gottfridsberg, Hejdegården, Lambohov, Valla, Tannefors, Skäggetorp och Duvkullen.

Arbetsuppgifter:

• Resultatansvar för området, upprättande av affärsplan, budget, prognos samt avstämningar
• Personalansvar för idag 30 personer varav sex direktrapporterande
• Ansvara för våra kunder, från inflyttning till avflyttning
• Förvalta och utveckla fastigheterna
• Effektivisera och optimera media, skötsel
• Aktivt arbeta för ökad kundnöjdhet
• Vara Willhems representant i olika forum i regionen
• Kontinuerligt vidareutveckla och utmana vårt eget sätt att arbeta

Kompetens och personliga egenskaper:

Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning inom ekonomi, fastighet eller juridik samt flera års kvalificerad erfarenhet från affärsdriven verksamhet. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar. Har du dessutom erfarenhet från fastighetsbranschen är det meriterande.

Då du har personalansvar förutsätter vi att du är genuint intresserad av människor och har ett dokumenterat gott och tydligt ledarskap. Du ser dig själv som en rak, trygg, diplomatisk och coachande ledare. Du har ett målfokuserat driv som du med din entusiasm lätt för över på andra. Det är betydelsefullt för dig att skapa förutsättningar för att dina medarbetare ska nå sina och företagets mål. Det är också viktigt att du både har önskan och förmågan att utveckla dig själv och andra.

Som person är du nyfiken, prestigelös, affärsmässig och gillar att samarbeta med olika slags människor. Du är kommunikativ, kreativ och har förmågan att skapa varaktiga resultat. Eftersom du har helhetsansvaret för området är det också viktigt att du är strukturerad, kan delegera, har god prioriteringsförmåga samt kan se saker ur ett helikopterperspektiv.

Vad erbjuder vi:

Willhem är ett bolag som vill skapa trygga boenden för sina hyresgäster och en utvecklande arbetsmiljö för sina medarbetare. Du får en roll med stort ansvar kopplat till tydligt mandat i ett företag med snabba beslutsvägar. Bolaget har ett långsiktigt ägande och engagemang samt tar kompetensutveckling av sina medarbetare på allvar. Vi arbetar även mycket med kompetensutbyte och är inte rädda för att be kollegor eller stödfunktioner om hjälp. Du rapporterar till fastighetsdirektör nord.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Sista ansökningsdag är 15 april men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Skicka din ansökan till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Willhem:

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och IT ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.