CBRE Group, Inc. är världens största företag för kommersiella fastighetstjänster och investeringar med mer än 90 000 anställda och cirka 480 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2018 som nummer 207. Företaget har även röstats fram som branschens ledande varumärke av Lipsey Company 16 år i följd och har utsetts till ett av Fortunes ”mest beundrade företag” i fastighetssektorn fem år i rad. Företagets aktier handlas på New York-börsen under namnet ”CBG”.

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar transaktioner, projektledning, fastighetsförvaltning, Capital Markets, värdering, fastighetsuthyrning, strategisk rådgivning, fastighetsförsäljningar, fastighetsfinansiering och tjänster för fastighetsutveckling. Läs mer  på www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

Har du några års erfarenhet av uthyrning? Är du starkt resultatinriktad och målmedveten? Tycker du om att på ett affärsmässigt sätt hjälpa dina kunder och skapa riktigt goda relationer? Vill du dessutom ha kul på jobbet, arbeta med dedikerade kollegor, utvecklas och utveckla? Då kan tjänsten som uthyrare på CBRE vara något för dig.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.