GVK-AB Svensk Våtrumskontroll söker en teknisk projektledare

Vill du bidra till att Sverige inte bara bygger utan också bygger rätt? Tycker du det ät viktigt att alla aktörer involverade i ett byggprojekt tar sitt ansvar? Det tycker vi också och nu söker vi en ny kollega som har en förståelse för bygg- och fastighetsbranschen kopplat till en projektledarpersonlighet och eget driv. Är det du?

GVK är en branschorganisation som ger ut branschreglerna för tätskikt i våtrum, Säkra Våtrum och auktoriserar tätskiktsentreprenörer. GVK har 765 GVK-auktoriserade företag som tillsammans omsätter ca 11 miljarder. GVK spelar en viktig roll i att sprida kunskap om korrekta produktionsmetoder för våtrum och därmed minska risken för vattenskador och höga skadekostnader. GVK har samordnat ett förhållningssätt och helhetssyn på hur ett tätt våtrum ska utföras och erbjuder regelbundna kontroller av byggproduktion för att upprätthålla en hög kvalitet i utförandet. Mer information finner du på gvk.se.

Rollen:

Tjänsten som teknisk projektledare och rådgivare är en viktig del i att kvalitetssäkra GVKs arbete och nå syftet med verksamheten, att minska skadorna i våra våtutrymmen i Sverige. Rollen är bred och du kommer hantera ärenden gällande branschregler, standarder och lagstiftning, skriva artiklar, initiera, arrangera och genomföra utbildningar och seminarier.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

 • Rådgivning i GVKs branschreglers krav
 • Teknisk omvärldsbevakning
 • Ansvara för tekniska utvecklingsprojekt och revidering av branschregler
 • Delta i remissarbete i förhållande till myndigheter
 • Initiera och delta vid träffar, seminarier och hålla föredrag om GVKs branschregler och krav
 • Uppdatera GVKs hemsida med relevant information och nyheter

Vem är du?

Vi är ett litet kansli så naturligtvis är din person av stor betydelse, vi tycker t.ex. att det är viktigt att du är en prestigelös lagspelare, strukturerad, målinriktad, och har en projektledarpersonlighet. Vidare är du duktig på att kommunicera med olika slags människor. Naturligtvis har du ett stort intresse för bygg och- fastighetsfrågor. Vi har några mer formella krav också:

 • Du har minst tre – fem års av kvalificerat arbete inom bygg- och/ eller fastighetsbranschen, kanske som kalkylator, entreprenadingenjör, teknisk förvaltare eller projektledare. Det finns naturligtvis andra roller som också fungerar.
 • Du har en god förståelse för bygg- och fastighetsbranschen
 • Du har en relevant akademisk utbildning, gärna med inriktning mot bygg
 • Du är analytisk lagd och har lätt för att ta till dig stora mängder information
 • Du har tidigare producerat tekniska texter på ett enkelt och konkret sätt och har en god stilistisk förmåga
 • Har du arbetat på ett mindre, entreprenörsdrivet bolag är det troligtvis ett stort plus
 • Du tycker om och är bra på att bygga nätverk och ha kontakt med olika slags människor
 • Har du kunskap inom och intresse för digitala verktyg är det absolut meriterande

Vad vi kan erbjuda dig:

Som teknisk projektledare på GVK får du en nyckelbefattning när det gäller påverkan på utvecklingen av standarder för våtrums-/badrumsproduktion och tjänsten är mycket omväxlande. Vi erbjuder ett utmanande, självständigt arbete med flextid och möjlighet till visst distansarbete. Genom tjänsten kommer du skapa dig ett stort nätverk, och får möjlighet att utvecklas, både professionellt och personligen.

Vårt kansli består idag av fyra medarbetare och på kontoret sitter totalt 12 personer, alla med koppling till vår bransch. Kontoret finns i vackra lokaler på Södermalm. Du hittar mer information om organisationen och vad vi gör på gvk.se.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, med cv och gärna personligt brev, vill vi naturligtvis ta emot så snart du har möjlighet. Du skickar den till emi@rekrytering.nu. Har du frågor är du välkommen att höra av dig till vår rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan via mail eller telefon: 0733-519705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.