Det händer saker på Bromma Stockholm Airport! Vi står inför ett stort och mycket spännande utvecklingsarbete. Det betyder också att vi behöver bli fler och därför söker vi till en helt nyinrättad befattning en duktig teknisk förvaltare.

Tjänsten:

Ditt övergripande ansvar blir att med din tekniska kompetens utvärdera och initiera olika installationsprojekt samt stödja chefen för förvaltningsenheten och övriga i organisation i frågor som gäller de tekniska försörjningsystem i flygplatsens alla byggnader.
Den tekniska förvaltaren skall tillsammans med avdelningens fastighetsförvaltare ansvara för underhållsplanering och driftoptimering av flygplatsens tekniska system som värme, kyla, ventilation och styrsystem. Du kommer att utarbeta och utveckla underhållsplaner för flygplatsens byggnader.  Du kommer medverka i allahanda kravställningar och hålla i många externa kontakter med olika entreprenörer. Dessutom får du möjlighet att medverka i strategiska beslut avseende inriktningar ur ett underhållsperspektiv vid investeringar. Befattningen är placerad på Bromma Stockholm Airport och du kommer att rapportera till chefen för förvaltningsenheten.

Din profil:

Du har relevant eftergymnasial utbildning inom teknik/fastighetsförvaltning, gärna från en KY-utbildning. Kanske har du fått likvärdig kunskap genom dina yrkeserfarenheter. Vi tror det är viktigt att du har arbetat med teknisk förvaltning av t.ex. köpcentrum eller industri under minst 3-5 år. Som person är du strukturerad och van vid processorienterat arbete, du är självgående och ansvarstagande. Du är trygg i din kompetens, har ett brett teknisk kunnande och är intresserad av att klura och hitta lösningar. Eftersom vi nu bygger en ny organisation är det dessutom är det viktigt att du kan och vill samarbeta och bidra till ett gott arbetsklimat.

Vi erbjuder:

Vi kan erbjuda en mycket spännande och central roll. Du kommer in i ett mycket intressant skede av Bromma flygplats fortsatta utveckling. Eftersom befattningen är ny ges du stor möjlighet att själv utforma mycket av innehållet i arbetet. På våra flygplatser möter vi hela världen. Det är en unik arbetsplats med puls och atmosfär. Vi ser att olikheter och mångfald berikar, och ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling som hållbart företag. Tjänsten är tillsvidare och placering är Bromma Stockholm Airport.
På www.swedavia.se/jobb kan du läsa mer om hur det är att jobba hos oss.

Din ansökan:

Är tjänsten som Teknisk Förvaltare på Swedavia ditt nästa steg? I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB.  Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuarbete sker löpande.
Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon
0733-51 97 05. Du skickar din ansökan, inklusive cv till emi@rekrytering.nu.
Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.