Vill du arbeta i en anrik och vänlig arbetsmiljö där du långsiktigt får bidra till människors hälsa?  Här förvaltar vi ca 40.000 kvm fantastiska hus med en spännvidd från 1800-talet till nutid. Och vi bygger och förvaltar med siktet inställt på vårt 200-årsjubileum 2089. Sophiahemmet söker nu en teknisk förvaltare med ansvar för att leverera förstklassiga fastigheter till värde för besökare, vårdgivare och högskola.

Rollen:

Din roll är att säkra vår operativa förvaltning, drift och det långsiktiga underhållsbehovet av samtliga byggnader inom Sophiahemmet. Detta gör du inom ramen för Sophiahemmets värdegrund: professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition. Du ansvarar för vår serviceleverens gentemot våra hyresgäster och dina arbetsuppgifter inkluderar högt och lågt, operativt och strategiskt.

Arbetsuppgifter:

  • Du initierar, planerar, driver och följer upp olika underhållsprojekt
  • Du säkerställer fastighetsägaransvar och ser till att myndighetskrav efterlevs
  • Du driver vårt arbete med energioptimering och mediaförbrukning
  • Du har kontinuerlig kontakt med våra nära knutna underentreprenörer
  • Du kommer utveckla och ständigt förbättra våra förvaltningsprocesser
  • Du ansvarar för att öka kundnöjdheten hos våra hyresgäster

Kompetens och person:

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning, gärna från liknande verksamhet.

Du har gedigen erfarenhet av underhållsarbete och förstår fastigheters möjligheter och begränsningar. Dessutom har du byggteknisk kompetens och ett stort intresse för projektledning av mindre projekt och administration.

Sophiahemmets primära verksamhet är leverera en förstklassig vård och bästa möjliga utbildning för studenter vid högskolan. Det är därför viktigt att du förstår byggnaders roll och förvaltningsfunktion i en serviceorganisation.

Du är noggrann och strukturerad och har en riktigt bra administrativ förmåga. Du är lösningsorienterad och söker alltid efter att hitta nya vägar till förbättring. Då förvaltningen är under utveckling är det bra att du är van vid processorienterat arbete och har intresse och förståelse för den digitalisering som är på väg.

Som person är du prestigelös, serviceinriktad, noggrann och en duktig kommunikatör. Du ser långsiktigt på dina insatser och tycker att lojalitet är en självklarhet, mot såväl dina arbetsuppgifter som kollegor.

Varför Sophiahemmet?

Sophiahemmet är en arbetsplats som står för hög professionalism och integritet. Vi verkar i en anrik och samtidigt prestigelös miljö. Här finns vård, utbildning och forskning på högsta nivå och vi levererar också en förstklassig fastighetsförvaltning till denna verksamhet. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete kopplat till förtroende och mandat och med stor möjlighet att påverka. Vi ser långsiktigt på vårt fastighetsarbete och bygger inte bara för idag utan även för nästkommande generationer.

Din ansökan: 

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Du skickar din ansökan inklusive cv och gärna ett personligt brev via formuläret nedan. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Sophiahemmet

Sophiahemmet ideell förening bedriver sjukvård, utbildning och forskning i nära samverkan sedan 1884. Inom Sophiahemmet AB, ett helägt dotterbolag till Sophiahemmet ideell förening, ingår Sophiahemmet Sjukhus som bedriver högkvalitativ specialistvård i samverkan mellan ett trettiotal självständiga vårdgivare. Därutöver ingår även Sophiahemmets affärsområde fastighet med uppdrag att ansvara för drift och utveckling av sjukhusets fastigheter och tjänster till områdets hyresgäster. Sophiahemmet Högskola är en ledande aktör inom utbildning och forskning inom hälsa, vård och omsorg. Högskolan erbjuder utbildning på grund-, avancerad och forskarnivå.

Arbetet på Sophiahemmet vägleds av följande värdegrund; Professionalism, Engagemang, Tillgänglighet och Tradition. Verksamheterna är belägna på Valhallavägen i Stockholm.

Mer information hittar du på www.sophiahemmet.se.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.