Stockholmshem söker erfarna tekniska förvaltare

Är du en driven och nyfiken person med kunskap inom såväl bygg- och installationsteknik som fastighetsförvaltning? Vill du dessutom ha ett kul och omväxlande jobb med stort utrymme för kreativitet, ansvar och engagemang? Varmt välkommen att tillsammans med ca 400 fantastiska kollegor utveckla dig själv och Stockholmhem ytterligare!

Din nästa utmaning?

Vi har sett över vår organisation och söker därför ett antal nya tekniska förvaltare till våra tio förvaltningsområden. Det blir en helt nyinrättat roll som du gärna får vara med och utforma. Som teknisk förvaltare är du områdeschefens närmaste stöd i frågor som rör fastighetsägaransvar och myndighetsbesiktningar. Du ansvarar för att, tillsammans med vår underhållsenhet, planera det långsiktiga underhållet i ett specifikt område med cirka 3000 lägenheter. Som beställare ansvarar du för planerade underhållsprojekt – från initiering till färdigt resultat. Du stöttar projektledarna i ombyggnadsprojekt och distriktets kundförvaltare och områdestekniker i dagliga drift- och förvaltningsfrågor.

Våra bostadsområden är viktiga mötesplatser där vi varje dag ger våra hyresgäster förstklassig service. I din roll som teknisk förvaltare bidrar du till att vi tar hand om våra hus på bästa sätt, kontinuerligt utvecklar våra arbetssätt och får därmed också nöjdare hyresgäster.

Du ingår i både ett lokalt förvaltningsteam med cirka 15 medarbetare och i ett forum för alla tekniska förvaltare på bolaget. Du har hela tiden stöd från din närmaste chef och får löpande coachning och utbildning för att växa både personligt och i din yrkesroll.

Vi erbjuder bland annat:

• Ett nytt och spännande uppdrag med stor möjlighet att utforma roll och arbetssätt

• Generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring och Rikskort/lunchförmån

• Möjlighet att semesterväxla och pensionsväxla

• En företagskultur som ska kännetecknas av handlingskraft, utveckling och omtanke

Alla vår förmåner hittar du på www.stockholmshem.se/jobba på Stockholmshem.

Vem är du?

Du blir vår tekniska expert och vi vill att du känner ett stort engagemang för våra fastigheter och hyresgäster. Du är nyfiken, gillar att förändra saker till det bättre och att tänka nytt. Vi söker i första hand dig som är högskoleingenjör med byggnadsteknisk inriktning, alternativt har motsvarande kunskaper och erfarenheter som vi bedömer likvärdiga.

Dessutom har du:

• flerårig erfarenhet av och god kunskap om fastighetsförvaltning

• god kunskap om bygg- och installationsteknik

• erfarenhet av projektledning alternativt beställarfunktion

• god förhandlingsvana

• kunskap om entreprenadjuridik samt myndighetskrav gällande fastigheter, det så kallade fastighetsägaransvaret.

Du är strategisk, affärsmässig och ser sakers långsiktiga betydelse. Du gillar att jobba tillsammans med andra och är bra på att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är också lösningsorienterad, strukturerad och självgående med en positiv attityd till ditt arbete. Du drivs av att ständigt förbättra dina arbetssätt och hela verksamheten. Du har dessutom fokus en av de viktigaste frågorna hos oss på Stockholmshem – nöjda kunder.

Vi tror på att mångfald skapar en bättre arbetsplats och bättre team, samt att våra medarbetare vill växa i en kultur där alla är ansvariga för sin egen och bolagets utveckling.

Intresserad?

Kan tjänsten som teknisk förvaltare på Stockholmshem vara ditt nästa steg? I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. För att söka tjänsten, skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev där du berättar lite om hur du vill göra skillnad hos oss till emi@rekrytering.nu. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon  0733-51 97 05. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.