AB Industricentralen är ett familjeföretag, startat 1929 av Erik & Frank Hirsch. Industricentralen strävar efter att genom riktigt goda kundrelationer ha långsiktiga och stabila hyresgäster. Vi erbjuder därför en hög standard på den löpande förvaltningen med ständigt närvarande förvaltare i våra fastigheter. I dagsläget äger bolaget tre större fastigheter om ca 35.000 kvm i Stockholm. Läs gärna mer om oss och vår historik på www.industricentralen.se.

 

Teknisk förvaltare 

Vi söker dig som har erfarenhet av och ett stort intresse för teknik, fastigheter, projekt och människor. Vi söker dig som på ett affärsmässigt sätt kan och vill skapa en energieffektiv miljö samt goda och nära kundrelationer på ett spännande och välskött fastighetsbolag där eget ansvar och initiativ är kopplat till mandat.

Tjänsten:

På Industricentralen är välskötta fastigheter och goda relationer till våra hyresgäster mycket viktigt. Då vi är en mindre organisation är det centralt att du har ett starkt eget driv och är lösningsorienterad.  I din roll som teknisk förvaltare har du övergripande ansvar för driften och underhållet för dina fastigheter med målet att få ett ökat driftnetto och hyresgäster som verkligen trivs.

Dina arbetsuppgifter är varierande men de centrala delarna är följande:

  • Övergripande ansvar för drift, skötsel, underhåll och reparationer samt drift- och energioptimering av fastigheterna
  • Hyresgästanpassningar, ombyggnads- och förädlingsprojekt
  • Kontinuerlig och personlig kontakt med våra hyresgäster
  • Ansvara för att upprätta underhållsplaner
  • Ansvara för upprättande och upphandling av serviceavtal och entreprenader samt uppföljning av dessa
  • Prognos- och budgetarbete för fastigheternas drift, underhåll och skötsel
  • Arbetsledning av entreprenörer
  • Ansvara för att myndighetskrav efterföljs
  • Vara vår representant på plats i tekniska frågor

Din kompetens och person:

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning, men det är inget krav. Vi är säkra på att du har arbetat med fastigheter, underhåll och energifrågor under några år och är trygg i din kunskap. Vi vill också att du som beställare arbetat med projektledning av olika slags ombyggnationer och förädlingsprojekt och förstår de frågor som kan dyka upp under resans gång. Du har kunskap vad gäller avtal och entreprenadbestämmelser. Du har också ett starkt helhetsperspektiv och du förstår fastigheters kort- och långsiktiga tekniska krav och möjligheter.

Förutom din erfarenhet sätter vi stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i tjänsten är det centralt att du kan ta ansvar, driva ditt egna arbete framåt och gillar att finna lösningar på problem och svar på frågor. Du har också ett genuint intresse för service och människor. Du är en prestigelös person som gillar att hantera de tekniska bitarna av fastigheten och samtidigt kan se affärsnyttan. En av dina starkaste sidor är din samarbetsförmåga, att skapa goda och fruktsamma relationer med dina kunder, kollegor och andra samarbetspartners. Du har en positiv grundinställning till livet och är kommunikativ, öppen och stabil som person. Du tycker om att arbeta proaktivt och trivs då du ligger steget före dina kunders önskningar och behov. Vi vill också att du är orädd, driven och kreativ i ditt förhållningssätt gentemot både människor och arbetsuppgifter.

Du rapporterar till vår förvaltningschef och du utgår från vårt vårt kontor på Strandvägen men är också mycket närvarande i vår  fastighet i Vasastan, Blästern 15. Huset är uppfört under perioden 1929 – 1932 som ett modernt ”industrihotell”, d.v.s. lokaler för lätt industri. Inspirationen kom från New York och Berlin. Fastigheten är ritad av Ragnar Östberg. Den har idag ett antal av Sveriges ledande konstgallerier, arkitektkontor, media-, kommunikations-,  mode-  samt IT företag som hyresgäster.

Vad får du?

För rätt kandidat kan Industricentralen erbjuda ett utvecklande arbete där ansvar går hand i hand med mandat. Du kommer få stor möjlighet till påverkan både vad gäller den egna arbetsinsatsen och bolaget samt personligt växande. Arbetsplatsen präglas entreprenörskap, prestigelöshet, flexibilitet och lagspel samt en stor dos av positiv framtidsanda.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Sista ansökningsdag är 16 oktober, 2018 men vi vill gärna ha din ansökan – som vi självklart behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR – så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.