Vill du arbeta i en anrik miljö där du långsiktigt får bidra till människors hälsa?
Sophiahemmet söker nu en teknisk chef med ansvar för att levererar förstklassiga fastigheter till värde för besökare och vårdgivare.

Rollen:

Din roll är att säkra förvaltning, drift och det långsiktiga underhållsbehovet av samtliga byggnader inom Sophiahemmet. Detta gör du inom ramen för Sophiahemmets värdegrund: professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition. Du har det yttersta ansvaret för vår serviceleverens gentemot våra hyresgäster och dina arbetsuppgifter inkluderar högt och lågt, operativt och strategiskt. Du har personalansvar för fem personer och rapporterar direkt till VD.

Arbetsuppgifter:

  • Du har helhetsansvaret för vårt samlade fastighetsbestånd, dvs tekniskt, juridiskt, ekonomiskt och administrativt ansvar
  • Du initierar, planerar, driver och följer upp underhållsprojekt u säkerställer fastighetsägaransvar och ser till att myndighetskrav efterlevs
  • Du driver vårt arbete med energioptimering och mediaförbrukning
  • Du har kontinuerlig kontakt med våra nära knutna underentreprenörer
  • Du kommer utveckla och ständigt förbättra våra förvaltningsprocesser
  • Du ansvarar för att öka kundnöjdheten hos våra hyresgäster
  • Du har budgetansvar
  • Du har fullt personalansvar för fem duktiga personer som du ska utveckla, driva och entusiasmera

Kompetens och person:

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning, gärna från liknande verksamhet. Du har gedigen erfarenhet av underhållsarbete och förstår fastigheters möjligheter och begränsningar.
Sophiahemmets primära verksamhet är leverera en förstklassig vård till slutkund och det är därför viktigt att du förstår byggnadens roll och förvaltningsfunktion i en serviceorganisation.

Du har haft budgetansvar tidigare och är en dokumenterat bra ledare med ett genuint intresse för människor.

Du är noggrann och strukturerad och har en riktigt bra administrativ förmåga. Du är lösningsorienterad och söker alltid efter nya vägar till förbättring. Då förvaltningen är under utveckling är det vara bra om du är van vid processorienterat arbete.

Som person är du serviceinriktad, prestigelös, noggrann och en duktig kommunikatör. Du ser långsiktigt på ditt och dina medarbetares insatser och tycker att lojalitet är en självklarhet, mot såväl dina arbetsuppgifter som kollegor.

Varför Sophiahemmet?

Sophiahemmet är en arbetsplats som står för hög professionalism och integritet. Vi verkar i en anrik och samtidigt prestigelös miljö. Här finns vård, utbildning och forskning på hög nivå och vi levererar också en förstklassig fastighetsförvaltning till denna verksamhet. Vi erbjuder dig ett ansvarsfyllt arbete kopplat till förtroende och mandat och med stor möjlighet att påverka. Vi ser på långsiktigt på vårt fastighetsarbete och bygger inte bara för idag utan även för nästkommande generationer.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Du skickar din ansökan inklusive cv och gärna ett personligt brev till emi@rekrytering.nu. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är den 25 januari, 2016. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Sophiahemmet:
Sophiahemmet är ett av Sveriges äldsta sjukhus och invigdes 1889. Idag består Sophiahemmet av 33.000 kvm fördelade på 16 fastigheter. Vi arbetar dagligen utifrån vår värdegrund; professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition. Organisationen har ca 350 personer anställda och inom Sophiahemmets område arbetar strax över 1000 personer. Mer information om Sophiahemmet hittar du på www.sophiahemmet.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.