Teknisk chef till Sophiahemmet

Sophiahemmet söker nu en teknisk chef med ansvar för att leverera förstklassiga fastigheter till värde för besökare, vårdgivare och högskola. Vill du arbeta i en anrik och vänlig arbetsmiljö där du långsiktigt får bidra till människors hälsa?  Här har vi fantastiska hus med en spännvidd från 1800-talet till nutid. Och vi bygger och förvaltar med siktet inställt på vårt 200-årsjubileum 2089.

Rollen:

Din roll är att säkra vår operativa förvaltning, drift och det långsiktiga underhållsbehovet av samtliga byggnader inom Sophiahemmet. Detta gör du inom ramen för Sophiahemmets värdegrund: professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition. Du har ansvaret för vår serviceleverans gentemot våra hyresgäster och dina arbetsuppgifter inkluderar högt och lågt, operativt och strategiskt. Du har personalansvar för fem personer och rapporterar till vår fastighetschef.

Arbetsuppgifter:

  • Du har fullt personalansvar för fem duktiga personer som du ska utveckla, driva och entusiasmera
  • Du har budgetansvar
  • Du initierar, planerar, driver och följer upp underhållsprojekt
  • Du säkerställer fastighetsägaransvar och ser till att myndighetskrav efterlevs
  • Du driver vårt arbete med energioptimering och mediaförbrukning
  • Du har kontinuerlig kontakt med våra nära knutna underentreprenörer
  • Du kommer utveckla och ständigt förbättra våra förvaltningsprocesser
  • Du ansvarar för att öka kundnöjdheten hos våra hyresgäster

Kompetens och person:

Vi vill att du har flerårig erfarenhet av teknisk fastighetsförvaltning, gärna från liknande verksamhet. Du har gedigen erfarenhet av underhållsarbete och förstår fastigheters möjligheter och begränsningar.

Sophiahemmets primära verksamhet är leverera en förstklassig vård till slutkund och dessutom bästa möjliga utbildning för studenter och forskare vid högskolan. Det är därför viktigt att du förstår byggnaders roll och förvaltningsfunktion i en serviceorganisation.

Du har haft budgetansvar tidigare och är en bra ledare med ett genuint intresse för människor. 

Du är noggrann och strukturerad och har en riktigt bra administrativ förmåga. Du är lösningsorienterad och söker alltid efter att hitta nya vägar till förbättring. Då förvaltningen är under utveckling är det bra att du är van vid processorienterat arbete och har intresse och förståelse för den digitalisering som är på väg.

Som person är du prestigelös, serviceinriktad, noggrann och en duktig kommunikatör. Du ser långsiktigt på ditt och dina medarbetares insatser och tycker att lojalitet är en självklarhet, mot såväl dina arbetsuppgifter som kollegor.

Varför Sophiahemmet?

Sophiahemmet är en arbetsplats som står för hög professionalism och integritet. Vi verkar i en anrik och samtidigt prestigelös miljö. Här finns vård, utbildning och forskning på högsta nivå och vi levererar också en förstklassig fastighetsförvaltning till denna verksamhet. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete kopplat till förtroende och mandat och med stor möjlighet att påverka. Vi ser långsiktigt på vårt fastighetsarbete och bygger inte bara för idag utan även för nästkommande generationer.

Din ansökan: 

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Du skickar din ansökan inklusive cv och gärna ett personligt brev till emi@rekrytering.nu. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är den 3 mars, 2020. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Sophiahemmet:

Sophiahemmet är ett av Sveriges äldsta sjukhus och invigdes 1889. Idag består Sophiahemmet av 33.000 kvm fördelade på 16 byggnader. Vi arbetar dagligen utifrån vår värdegrund; professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition. Organisationen har ca 200 anställda och inom Sophiahemmets område arbetar runt 1500  personer. Mer information om Sophiahemmet hittar du på www.sophiahemmet.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.