SigtunaHem är ett värdegrundsbaserat serviceföretag som äger och förvaltar 4600 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. SigtunaHems främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9000 hyresgästers tjänst står därför ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare redo att leverera ”Boende med omtanke”. Vår omtanke märks i att vi tar hand om både fastigheter och hyresgäster. Vi bygger nytt i attraktiva lägen för såväl gammal som ung. Vi bygger om för att möta olika hyresgästers förväntningar med stor valfrihet.

Idag består SigtunaHems driftorganisation av sju riktigt duktiga medarbetare som ser service och kvalitet som en självklarhet. Likaså är gruppen en enhet som insett att laganda är en stor del av varför vi är blir så bra på det vi gör. Vi står inför spännande utmaningar där vi ska uppgradera bl.a. portal, mjukvara, driftbilder och befintliga DUC och detta arbete vill vi att du ska driva. Vi söker därför en ny stjärna, är det du?

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Som Styr- och Reglertekniker med kompetens inom fastighets-IT är du både praktiker och strateg och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Service, underhåll och uppgradering av styr- och reglerutrustning
 • Idrifttagning och felsökning i nya och befintliga anläggningar
 • Ansvara för ett fungerande drift- och övervakningssystem
 • Ansvara för att dokumentera driftsscheman och fastighets-IT
 • Ansvara för fastighetsnät, kommunikation, tvättavlor samt passer- och låssystem
 • Kontaktperson mot IT-leverantör, både internt och externt
 • Delta i underhålls- och ombyggnadsprojekt
 • Administrativa och tekniska arbetsuppgifter kopplat till ansvaret

Det här förväntar vi oss av dig

 • Du är utbildad inom styr och regler eller har relevant arbetslivserfarenhet
 • Erfarenhet från building automation eller fastighetsautomation
 • Erfarenhet inom styr- och reglerteknik, vvs, programmering och nätverk
 • Kunskap om VVS-processer, ventilation, energi och energiberäkningar
 • Du har körkort, datavana, erfarenheter av Office-paketet och goda kunskaper i svenska
 • Vi arbetar idag i Powerit Solution och Bastec så det ett stort plus om du kan dessa system

Du är en praktisk person som vill jobba både med huvud och händer. Du arbetar noggrant och metodiskt och har dessutom förmågan att att både analysera och förklara de tekniska sambanden i det vi gör. Andra beskriver dig ofta som effektiv och flexibel med förståelse för den påverkan de tekniska systemen har på verksamheten. Eftersom du har kontakt med såväl leverantörer som kunder och kollegor förstår du att det ställs höga krav på god social förmåga. Andra egenskaper som vi tycker är viktiga, inte minst för att vi som enhet ska fortsätta utvecklas, är en positiv grundattityd, samarbetsvilja och uthållighet. Dessutom är det naturligtvis centralt att du delar våra värderingar; att varje människa är unik, vi bygger unika relationer.

Det här erbjuder vi

Ett fritt och omväxlande jobb där du får många stimulerande kontakter med olika slags människor. Vi står inför spännande utmaningar där vi ska uppgradera bl.a. portal, mjukvara, driftbilder och befintliga DUC och detta arbete vill vi att du ska driva. Du får ett härligt gäng arbetskamrater samtidigt som jobbar i en av landets snabbast växande och mest attraktiva kommuner med nära till allt. SigtunaHem eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Tjänsten utgår från vårt kontor i Sigtuna och är en heltidsanställning.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-51 97 05. Facklig representant från Fastighets är Ulrica Sköld, 08-591 796 67.

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.