SENIOR PROJEKTLEDARE INOM NYPRODUKTION

Har du erfarenheten, personligheten och framåtandan som krävs? Vill du vidareutvecklas som projektledare och bygga bostäder som gör skillnad?  SigtunaHem planerar att bygga ca 175 lägenheter per år under den närmsta framtiden och som senior projektledare inom nyproduktion har du en mycket central roll i detta.  

Under 2020 beräknas produktion påbörjas av flera projekt varav ett är SigtunaHems största projekt någonsin. Detta projekt innefattar rivning av två kvarter precis i anknytning till Märsta station. Med påföljande nyproduktion bygger vi ca 200 lägenheter med butiker och centrumfunktioner i bottenplan. Ett annat spännande projekt är en stadsomvandling med nyproduktion av närmare 300 lägenheter i olika etapper.

OM ROLLEN
Som Senior Projektledare på SigtunaHem kommer du få ta del av en intressant projektportfölj med stor variation samt bidra till bostadsutvecklingen i Sigtuna kommun. Som byggherre är det därför viktigt att du har ett tydligt ledarskap och en riktigt god kommunikationsförmåga som kompletterar din gedigna erfarenhet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Ansvara för att självständigt driva nyproduktionsprojekt
 • Framtagande av förstudie och kalkyler till projektering, genomförande och uppföljning
 • Ansvara för tid, teknik, lagkrav, miljö, energi, ekonomi och kundrelationen
 • Uppföljning av konsulter och entreprenörer
 • Samverka med interna resurser och kommunen samt andra lokala aktörer

DIN ERFARENHET OCH PERSON
Som Senior Projektledare ansvarar du för att leda planering, projektering, upphandling och genomförande av projekt inom nyproduktion. För att trivas och bli framgångsrik i rollen vill vi att du har:

 • Flera års kvalificerad erfarenhet inom husbyggnad
 • Framgångsrik erfarenhet av planarbete, projektering, byggledning, kostnadsstyrning och entreprenadverksamhet
 • Eftergymnasial utbildning inom byggteknik
 • B-körkort

Om du har erfarenhet av att arbeta med LOU och har KA-certifiering är det meriterande. Erfarenhet av ROT är naturligtvis även det meriterande då vi på projektavdelningen, som idag består av fem personer, hjälper varandra i allehanda frågor.

Så, som person trivs du bäst när du får arbeta i team, samarbete med andra är viktigt för dig. Gruppen är mån om att byta erfarenheter med varandra och arbeta ihop under prestigelösa förhållanden.  För att lyckas i rollen är det viktigt med eget driv, att du är en duktig och tydlig kommunikatör samt en positiv och kreativ problemlösare. Alla i arbetsgruppen arbetar naturligtvis mot att driva projekten inom budget och tidsram och din roll innebär också att leda och engagera medarbetarna på vägen. Du är en person som gärna hjälper andra och har inga problem att be om hjälp från andra när du ställs inför vissa frågor. Samtidigt har du stor vana av att jobba självständigt och strukturerat mot tydliga mål. Till sist är det viktigt att du delar SigtunaHems värderingar som är:

 • Nytänkande – vi rör oss framåt
 • Fokuserade – vi tar ansvar
 • Tillsammans – vi hjälps åt

VI ERBJUDER DIG

SigtunaHem är del av den svenska allmännyttan. Vi är certifierat för miljö- och kvalitetsledning enligt ISO 14001 och ISO 9001. Vi vill göra skillnad och bygger även om konjunkturen skulle vika. Vi sitter i fina och ljusa lokaler i Märsta med bara någon minuts promenad från pendeln. Dessutom:

 • Bra förmåner och utvecklingsmöjligheter
 • Möjlighet att få utveckla och implementera BIM i SigtunaHems projekt
 • Möjlighet att arbeta med stora och komplexa projekt
 • Flexibel arbetstid
 • En fin stämning med trevliga kollegor
 • Poolbilar

 DIN ANSÖKAN
Tycker du tjänsten som senior projektledare på SigtunaHem låter spännande och rätt för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan, som självklart hanteras konfidentiellt och i enlighet med GDPR, skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev där du berättar hur du föredrar att arbeta och hur du kan bidra till vår framtida framgång. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519 705.

SigtunaHem äger och förvaltar 4 900 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. Vi är ett serviceföretag som erbjuder ett attraktivt boende och verksamheten kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet. Vår främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vi bidrar till samhälls- byggandet genom att skapa nya bostäder för alla, och vi bygger om med stor valfrihet för att möta olika hyresgästers förväntningar. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står ett 70-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vårt löfte – boende med omtanke genom engagerat värdskap. Mer information finner du på www.sigtunahem.se.

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.