För att möta vår tillväxt i södra Sverige på ett ansvarsfullt sätt söker vi nu en erfaren och affärsmässig Regionchef.

Som Regionchef har du totalansvaret för fastigheterna i regionen, dvs. ekonomiskt, tekniskt och kommersiellt. Dina fastigheter finns runt om i Skåne. Du rapporterar till vår Chef för förvaltning och projekt och du kommer att utgå från det kontor som vi etablerar i Skåne.

Dina arbetsuppgifter blir bl.a.

  • Resultatansvar för din region
  • Kundkontakter – du ska kontinuerligt utveckla och bibehålla goda relationer till dina hyresgäster och alltid sträva efter att ligga steget före
  • Uthyrning och hyresförhandlingar
  • Hyresgästanpassningar, ombyggnads- och förädlingsprojekt
  • Upphandling av förvaltningstjänster, teknik- och serviceavtal samt entreprenader
  • Medverka i DD-processer

Din kompetens och person:

Vi vill att du har relevant eftergymnasial utbildning eller har likvärdig kompetens. Vi vill att du har arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap. Du har ett starkt helhetsperspektiv och du förstår fastigheters kort- och långsiktiga tekniska krav och möjligheter.

Du är en ödmjuk affärskvinna eller -man som gillar att hantera de kommersiella bitarna av fastigheten. En av dina starkaste sidor är din samarbetsförmåga, att skapa goda och fruktsamma relationer med dina kunder, kollegor och andra samarbetspartners. Du är kommunikativ, lösningsorienterad, öppen och stabil som person.

Du har kunskap vad gäller avtal, hyresjuridik och entreprenadbestämmelser. Du arbetar proaktivt och trivs då du ligger steget före dina kunders önskningar och behov. Vi vill också att du är orädd, driven och kreativ i ditt förhållningssätt gentemot både människor och arbetsuppgifter. Det är även viktigt att du är genuint intresserad av att bidra till en positiv samhällsutveckling i ditt uppdrag.

Eftersom vi är en mindre organisation, är det också viktigt att du är flexibel och tycker det är intressant att hjälpa till med andra frågor och uppgifter som finns i ett fastighetsägande bolag.

Känns Lönnbacken Fastigheter som ditt nästa steg?

Vi kan erbjuda dig ett vasst men också jordnära bolag med intressanta fastigheter. Ett bolag som kommer kunna erbjuda dig goda arbetsförhållanden och utvecklingsmöjligheter. Lönnbacken leds av en grupp individer med en lång och bred erfarenhet från förvärv, förvaltning och utveckling av fastigheter och med ett tydligt engagemang för samhällsfastigheter. Det är en personlig och effektiv organisation med korta beslutsvägar, närhet till kunderna samt tydliga värderingar och mål. Här kommer du lära dig mycket.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Lönnbacken Fastigheter:

Lönnbacken Fastigheter, som startades 2010 och har idag 11 medarbetare, har målmedvetet arbetat med att hitta samhällsfastigheter med stabila och långsiktiga hyresgäster i några starka svenska regioner. Det har gett ett bra resultat. Idag levererar bolaget en god avkastning och värdetillväxt till en låg risk åt sina ägare. Samtidigt erbjuder man sina kunder bra service och en långsiktig trygghet för att de ska kunna driva och utveckla sina verksamheter.

Lönnbacken har nyligen förvärvat samtliga fastigheter i Roxanne Fastighetsfond och äger därmed 96 fastigheter med en area om ca 463 000 m² och med ett marknadsvärde om ca 6 500 miljoner kr. Lönnbacken ägs av AI Pension, Tjänstepensionsbolaget Alecta, Kyrkans Pensionskassa, Kåpan Pensioner Försäkringsförening och Stiftelsen för Strategisk Forskning. Mer information finner du på www.lonnfast.se.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.