Urbano är ett fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter. Idag består fastighetsportföljen av ca 2 700 lägenheter till ett värde av 2,7 miljarder och planerna är att kontinuerligt växa de närmaste åren. Urbano står för långsiktighet och är en aktiv hyresvärd som vill erbjuda våra hyresgäster en god service och ett tryggt boende. Vårt mål är att med engagemang möta våra kunders och andra intressenters behov med ett lyssnande, innovativt och öppet sinne. Allt för att utveckla boendet och boendemiljön till något man känner delaktighet i och trivs i. På det viset skapar vi ett boende som upplevs som mer värdefullt, mer tryggt och mer attraktivt, vilket i sin tur skapar värde för alla. Urbano ägs till 100 % av ICA-handlarnas Förbund som är majoritetsägare av ICA-Gruppen och medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare. Mer information om bolaget finner du på www.urbano.se.

Urbano växer och befinner sig på en spännande utvecklingsresa. Är du en självgående person med erfarenhet av och ett stort intresse för siffror och ekonomi? Vill du utvecklas och få möjlighet att påverka såväl företagets som din egen framgång? Då är tjänsten som redovisningsekonom något för dig!

 

Ditt nya jobb som redovisningsekonom på Urbano:

I rollen som redovisningsekonom får du arbeta med den löpande ekonomin inom bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer ha ett eget ansvar i samråd med din chef. Du kommer även arbeta för att upprätthålla goda relationer med såväl externa som interna kontakter som berör det dagliga arbetet inom ekonomin och vara behjälplig för övriga kollegor. Idag har vi ekonomifunktionen utlagd på entreprenad och kommer under 2019 flytta hem redovisningen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för bolagets löpande redovisning/månadsrapportering
  • Arbeta med framtagande av diverse rapporter
  • Vara delaktig i bokslutsarbete, årsredovisningar och bolagsdeklarationer
  • Ta hand om anläggningsregister
  • Arbeta proaktivt med effektiviserings- och förbättringsarbeten kring rutiner
  • Supporta övriga avdelningar inom organisationen med förekommande underlagsuppgifter

Din personliga profil
För att vara framgångsrik i denna roll har du flera års praktisk erfarenhet som redovisningsekonom. Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsbranschen. Du har utbildning motsvarande gymnasienivå inom ekonomi med påbyggnad inom redovisning och är en van användare av Excel.

Som redovisningsekonom hos oss har du god samarbetsförmåga och kan arbeta självgående. Vi ser det som ett stort plus om du har tidigare arbetat med Visma Business och Fast2. Förutom din erfarenhet lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi tror att både du och andra beskriver dig som prestigelös, initiativrik och strukturerad. Du har ett positivt sätt, ett eget driv och gillar att finna lösningar på problem. Vidare tycker du om att utveckla rutiner och hitta bästa arbetssätten för verksamheten.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig en nyckelroll i ett företag som värdesätter ett öppet arbetsklimat, entreprenörsanda och goda samarbeten. Vi erbjuder dig en omväxlande och utmanande tjänst med stort utrymme för engagemang och egna initiativ i ett framtidsinriktat företag. Vi sitter i nya, fräscha arbetslokaler i Solna nära goda kommunikationer, vi erbjuder bl.a. bra semester-  och friskvårdsförmåner och möjlighet till flexibel arbetstid.

Din ansökan:

Känner du att tjänsten som redovisningsekonom på Urbano är rätt för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan – som vi självklart behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR – så snart det går då  urval och intervjuarbete sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, med både cv och personligt brev, skickar du till emi@rekrytering.nu senast den 8 mars, 2019. Har du ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.