Har du arbetat några år med kvalificerat redovisningsarbete? Är du redo för mer ansvar?

Nu söker SigtunaHem dig som är en positiv teamspelare och som självständigt kan driva dina frågor till en nyinrättad tjänst som Redovisningsansvarig.

Dina arbetsuppgifter:

Som redovisningsansvarig ingår du i ett kompetent och sammansvetsat team bestående av fem medarbetare med placering på SigtunaHems ekonomiavdelning.

Du kommer att utföra allt förekommande arbete inom ekonomisk redovisning och ekonomisk uppföljning såsom sammanställning av budget, resultat- och likviditetsprognoser. Du ansvarar för och upprättar årsredovisningar. Redovisning av företagets deklarationer, skatter, moms, avgifter och frivillig skattskyldighet samt fastighetstaxeringar ingår också i dina arbetsuppgifter.
Du ska även arbeta med nyckeltal och analysunderlag, ekonomisk uppföljning och rapportering. Du driver uppföljningen av budget mot våra budgetansvariga chefer i företaget. Du ska kontrollera lagefterlevnad, regler och rekommendationer, ha kontakter med revisorer och myndigheter samt utföra koncernbolagens löpande redovisning.

Det här förväntar vi oss av dig:

Vi tror du är civilekonom med inriktning redovisning men naturligtvis kan du tillskansat dig likvärdig kunskap från annat håll. Vi vill att du har minst två – fem års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete inklusive bokslut, deklarationer och årsredovisning. Vi vill att du har ett stort intresse för och helst erfarenhet av koncernredovisning. Har du dessutom erfarenhet från ett annat fastighetsbolag är det meriterande.

Naturligtvis har du en god datavana, erfarenheter av Office-paketet och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi arbetar i Visma Control, Trimma Insikt, Nordstedts och Datcha.

Vi lägger stor vikt vid din person och söker dig som älskar siffror, är nyfiken, motiverad och har ett engagerande sätt. Vi vill också att du har en stark helhetssyn, en mycket god planerings-, besluts- och resultatorienteringsförmåga och gärna vill bidra till att vi hela tiden förbättrar vårt arbete. Du trivs med att arbeta i en nära kundrelation, är flexibel och prestigelös. Vi tycker även att det är viktigt att du har ett brinnande intresse för service Och framför allt att du delar våra värderingar; att varje människa är unik, vi bygger unika relationer.

Tjänsten som Redovisningsansvarig på SigtunaHem ger dig ett fritt och omväxlande jobb med ett tydligt ansvar och medföljande mandat. Här får du gnugga geniknölarna. Du arbetar med ett härligt gäng arbetskamrater samtidigt som du jobbar i en av landets snabbast växande och mest attraktiva kommuner med nära till allt.
SigtunaHem eftersträvar mångfald och vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i verksamheten. Tjänsten är en heltidsanställning.

Intresserad?

Är du redo för mer ansvar vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. För denna tjänst samarbetar vi med BSL Rekrytering AB och din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev där du berättar hur du föredrar att arbeta och hur du kan bidra till vår framtida framgång. Kontakta gärna vår konsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705 om du har frågor. Facklig representant från Vision är Kaj Larsen, 08-591 796 82; kaj.larsen@sigtunahem.se

Om SigtunaHem:

SigtunaHem är ett kreativt och modernt bostadsföretag som äger och förvaltar 4 600 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. SigtunaHems främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vi bygger nya bostäder i attraktiva lägen. Vi bygger för såväl gammal som ung. Vi bygger om för att möta olika hyresgästers förväntningar med stor valfrihet. Vi levererar värdegrundsbaserad service – och boende med omtanke.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.