Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 80 anställda som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Värdegrunden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen stolthet, engagemang, glädje och ansvar. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal. Läs mer på www.olovlindgren.se och se filmen om företaget på Youtube,  https://www.youtube.com/watch?v=d4YfymjWn58.

 

Projektledare, nyproduktion

Olov Lindgren som byggherre driver idag egen fastighetsutveckling av många intressanta hyresrättsprojekt inom Stockholms kommun. Hus med varierande arkitektur, förutsättningar och problemlösningar men alla utifrån bolagets högt ställda kvalitetsmål. Flera projekt ska nu förverkligas. Därför skapar vi nu en senior funktion där du som projektledare kommer ansvara för produktionen av våra ny hus som byggherreombud.

Rollen:

Som projektledare ansvarar du för produktionen av nya hyresrätter efter att beslut fattats för genomförande. Du tar vid efter vår projektutveckling vilket innebär att du ansvarar för allt från genomförandeplanering, systemhandlingar, förfrågningsunderlag, entreprenadupphandling till slutbesiktning, inflyttning och garantiärenden samt överlämnande till förvaltningsorganisationen.

 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • I beställarrollen som byggherreombud planera och genomföra nybyggnadsprojekt
  • Upprätta och ansvara för att projektmålen uppfylls såsom byggnadskvalitet, hållbarhet, projektbudget och tidplan
  • Ansvar för ekonomisk uppföljning av projekten
  • Upprätta, leda och ansvara för de olika projektens genomförandeorganisationer
  • Ansvar för upphandling av konsulter och och entreprenader
  • Ansvar för att besiktningar genomförs och att garantiärenden åtgärdas
  • Ansvar för överlämning av byggnaden till förvaltningsorganisationen för driftsättning

Vem är du?

Vi är ganska säkra på att du förutom en lämplig högskoleutbildning också har mångårig erfarenhet från att driva nyproduktionsprojekt som exempelvis utförare/entreprenör, konsult eller byggherre. Du har haft en ledande roll vilken har gett dig ett bra helikopterperspektiv med en god inblick i ekonomi och budget, planering och ett målstyrt arbete. I tidigare roller har du lärt dig att samarbeta med och driva olika människor i projekten. Genom dina goda ledaregenskaper har du skapat trygga arbetssituationer med tydliga mål, krav och förväntningar.

Som person är du driven, ansvarstagande och vill gärna ge det där lilla extra. Du är prestigelös och samtidigt affärsmässig och du gillar verkligen att samarbeta med olika slags människor. Eftersom du har ett helhetsansvar är det också viktigt att du är strukturerad, kan delegera och har god prioriteringsförmåga.

Vad får du?

Olov Lindgren AB har i 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som projektledare för vår nyproduktion kommer får du definitivt en nyckelroll i bolagets utveckling. Eftersom rollen är ny har du också möjlighet att utforma den efter egna tankar och idéer.

Din ansökan:

Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via mail till emi@rekrytering.nu. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.