Brinner du för kunder, bygg och struktur? Willhem Stockholm söker nu en erfaren Byggprojektledare

Som Byggprojektledare ansvarar du för planering och genomförande av fastighetsutveckling och planerat underhåll i våra fastigheter i Region Stockholm som idag består av ca 2 600 lägenheter belägna i Hässelby, Blackeberg, Kallhäll, Viksjö, Bromma, Fittja och Tullinge.

Rollen:

Du arbetar som projektledare och beställare i syfte att värdesäkra och förbättra våra fastigheter. I din roll arbetar du både operativt och strategiskt och har budgetansvar. Till din hjälp har du både 15 kollegor på orten men också spetskompetens på huvudkontoret i Göteborg.   

Dina arbetsuppgifter:

  • Projektleda vår projektstock samt agera beställare vid stora och omfattande projekt med extern projektledning
  • Styrning och uppföljning av leverantörer och entreprenörer
  • Inventera och bedöma, planera, optimera fastighetsutvecklingsbehov och planerat underhåll
  • Aktivt samverka med förvaltare
  • Samordna och bedöma ramavtal, avrop och inköp
  • Systematiskt arbeta med och förfina våra processer

Din kompetens och person:

  • Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning, t.ex. byggnadsingenjör eller liknande.
  • Vi vill att du har arbetat med olika byggprojekt under några år och är nu redo att ta nästa steg.
  • Du är inte främmande inför de spörsmål som kan uppstå inför eller under projektens gång, vare sig det gäller frågor med entreprenörer eller lönsamhetsbedömningar.
  • Du har förmodligen tidigare haft budgetansvar.

Du är en drivande, nyfiken och prestigelös person som kan och vill samarbeta med olika slags människor för målets bästa. Du är kommunikativ, kreativ och har förmågan att skapa resultat. Som projektledare är det också viktigt, som du vet, att vara strukturerad, kunna delegera, ha god prioriteringsförmåga och dessutom förmåga till helikopterperspektiv – vilket du naturligtvis har.

Vad får du:

Du får arbeta i ett bolag med ett långsiktigt ägande och engagemang. Du får en organisation som tar kompetensutveckling av sina medarbetare på allvar. Vi arbetar även med mycket med kompetensutbyte och vi är inte rädda för att be kollegor eller stödfunktioner om hjälp. Willhem är ett bolag som vill skapa trygga boenden för sina hyresgäster och en rolig och utvecklande arbetsmiljö för alla sina medarbetare. Du rapporterar till vår Fastighetschef Stockholm och utgår från vårt kontor i Alvik.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu.  Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Willhem:

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och IT ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.