Olov Lindgren söker projektingenjör – Rekryteringen är avslutad

Rollen:

Vi växer med både nya hus och projekt och därför behöver vi en riktigt duktig projektingenjör. Rollen är ny på Olov Lindgren så vi vill att du har ett eget driv och gärna tankar om hur tjänsten ska utformas framöver.  Rollen kan liknas vid kartläsaren till rallyföraren. Det betyder i korta drag att du har en central roll i alla projekts framgång. Du kommer att administrativt ansvara för att, tillsammans med avdelningschef, projektchef och projektledare, säkerställa lönsamhet och kvalitet våra projekt.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Vara en resurs för våra projektledare, projektchef och avdelningschef
  • Ta fram rapporter och kalkyler
  • Ekonomisk uppföljning och kontroll 
  • Se till att vi följer tidplan och ekonomisk plan och att i god tid rapportera eventuella avvikelser
  • Kontinuerligt arbeta med vidareutveckling av rutiner och processer

Din bakgrund:

  • Du har minst fem års erfarenhet av projektuppföljning, upphandling och inköp
  • Byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom byggbranschen
  • God kunskap kring ramverket AMA och entreprenadjuridik
  • Har du även en tidigare bakgrund från en arbetsledande roll ute i byggprojekt är det meriterande
  • Stort intresse för ekonomiska resultat och administration.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett eget driv, du är nyfiken och är inte orolig för att ifrågasätta och komma med nya idéer. Du gillar att vara med och se hur arbetet fortskrider från idéstadie till överlämnande till förvaltning. Du är självklart strukturerad, även under periodiskt högt tempo. Eftersom du kommer att arbeta med entreprenadupphandling och ekonomisk uppföljning så det är naturligtvis viktigt att är analytisk, affärsmässig och kostnadsmedveten. Därtill har du förmågan att skapa goda relationer med människor runtomkring dig. Din naturliga fallenhet för lagspel och samarbete är ett faktum då du är en nyckelspelare i teamet. Som du förstår kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet.

Vad får du?

Olov Lindgren AB har i över 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som projektingenjör på Entreprenad och Upphandling har du definitivt en viktig roll i våra projekts framgång. Avdelningen består idag av tolv kompetenta personer, varav fyra projektledare, som stöttar, hjälper och utmanar varandra. Du rapporterar till avdelningschef för Entreprenad och Upphandling.

Din ansökan:

Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via formuläret nedan eller mail till emi@rekrytering.nu. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om företaget: Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 115 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Våra kärnvärden genomsyrar hela verksamheten och utgår från begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Läs mer på www.olovlindgren.se.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.