Fastighetschef, bostäder – Tillsatt

Vill du arbeta på ett välrenommerat bolag med god ekonomi och välskötta fastigheter? Då har du här en ypperlig chans. Olov Lindgren söker nu en driven person som kan fastigheter, bostäder och förvaltning och är genuint intresserad av människor och ledarskap. Är du vår nya fastighetschef?

Rollen:

Som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för att resultatet i våra fastigheter utvecklas enligt mål och planer, samt att det görs på ett långsiktigt och hållbart sätt. Bostadsbeståndet består av runt 90 fastigheter och 3400 lägenheter. Du har personalansvaret för en förvaltningsorganisation om ca 30 personer som du ska leda, driva, utveckla, utmana och entusiasmera. Du rapporterar direkt till vd och ingår i företagets ledningsgrupp.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för resultatet i fastigheterna enligt fastställd budget
  • Fullt personalansvar för all personal inom bostadsförvaltningen, inklusive tre mellanchefer
  • Leda, planera och kontinuerligt förfina förvaltningsarbetet genom gruppansvariga chefer 
  • Tillsammans med och genom medarbetare upprätta budget och delmål för avdelningen samt arbeta med verksamhets- och underhållsplanering, förvaltningens processer, rutiner och uppföljning
  • Aktivt delta i ledningsgruppens arbete
  • Affärsutveckling och investeringsbeslut
  • Övergripande ansvar för att vi har nöjda hyresgäster och goda relationer med dessa
  • Förhandlingar
  • Utvärdera, analysera och planera åtgärder i uppföljning av NKI och NMI

Vem är du?

Vi är ganska så säkra på att du, förutom lämplig högskoleutbildning, också har arbetat med kvalificerade frågor inom fastighetsbranschen i minst tio år och är trygg i din kunskap. Naturligtvis har du haft budget- och resultatansvar och vet att en dela av jobbet är att alltid finjustera detaljerna för att nå uppsatta mål. Har du erfarenhet av förhandlingar med Hyresgästföreningen, ser vi det som meriterande.

Då du kommer att leda en stor grupp människor är det viktigt att du har under några år haft personalansvar och troligtvis även lett och utvecklat andra i sitt chefskap. Du är en bekräftat god ledare med ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och människor. Du kan och vill skapa delaktighet, du kan motivera, utmana och entusiasmera dina medarbetare att växa, hitta sin potential och ta eget ansvar. Du kan ställa krav samtidigt som du även är ödmjuk och lyhörd.  De flesta i din omgivning skulle också beskriva dig som kommunikativ, diplomatisk och tydlig.

Som person är du ansvarstagande, nyfiken och prestigelös, har näsa för affärer och gillar verkligen att samarbeta med olika slags människor. Du är strukturerad och har förmågan att skapa varaktiga resultat. Vidare är du tålmodig, kan delegera och har god prioriteringsförmåga. Eftersom du har helhetsansvar är det också viktigt att du verkligen förstår våra kärnvärden som utgår ifrån begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. 

Vad får du?

Olov Lindgren AB har i över 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som fastighetschef kommer du att ha en nyckelroll i bolagets utveckling mot framtiden. Du utgår från huvudkontoret på Drottninggatan 97.

Din ansökan:

Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via mail till emi@rekrytering.nu. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om bolaget:

Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 115 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Våra kärnvärden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Läs mer på www.olovlindgren.se.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.