Vi behöver förstärka vår avdelning Fastighetsutveckling/Teknik med ytterligare en byggprojektledare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Genomföra nyproduktion, förnyelse-, underhålls- och ombyggnadsprojekt med ansvar för hela projektets genomförande.
  • Allt från större projekt till mindre ombyggnationer
  • Ta fram förfrågningsunderlag samt upphandla entreprenader i samråd med vår upphandlingsansvarige
  • Upprätta och ansvara för investeringsunderlag, tidplaner och budget
  • Kontakter med myndigheter och övriga samarbetspartners
  • Nära samarbete med den andra projektledaren

Kvalifikationer:

Gedigen erfarenhet av byggprojektledning. Du ska ha haft en ledande roll i större projekt avseende nyproduktion eller förnyelse av bostadsfastigheter. Det är meriterande om du har arbetat med samverkan/partnering. Du ska ha dokumenterade kunskaper inom entreprenadjuridik och gärna också inom LOU. Högskoleexamen eller annan relevant byggnadsteknisk utbildning är ett krav. För att passa denna roll behöver du vara målinriktad, drivande och prestigelös som person.

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på tfn: 0733-519705. Din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, skickar du till: emi@rekrytering.nu Intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

Signalisten som arbetsgivare:

Signalisten är en arbetsgivare med 47 anställda och högt i tak. Vi har en öppen och positiv stämning inom företaget och arbetar alltid i linje med vår värdegrund som innebär att vi är långsiktiga, engagerade, kunniga och ansvarstagande. Vi värnar om balansen mellan privat- och arbetsliv och satsar därför på hälsofrågor och förmåner inom friskvård.

Vårt huvudkontor där de flesta av oss sitter, ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med 2 minuters gångavstånd till Solna Centrum, T-bana och bussar.

Läs mer om oss på www.signalisten.se

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.