Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Värdegrunden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen stolthet, engagemang, glädje och ansvar. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal.

Läs mer på www.olovlindgren.se och se filmen om företaget.

 

Olov Lindgren söker Uthyrare, kommersiellt

Har du några års erfarenhet av kommersiell uthyrning? Är du driven, resultatinriktad och prestigelös? Tycker du om att på ett affärsmässigt sätt hjälpa dina kunder och skapa riktigt goda relationer? Vill du dessutom ha kul på jobbet och arbeta med duktiga, dedikerade kollegor? På Olov Lindgren får du arbeta med ett kommersiellt bestånd i City, Gamla Stan och på Södermalm och med mycket nöjda hyresgäster.

Tjänsten:

Som uthyrare, kommersiellt, har du kund- och intäktsansvar och svarar för hela kedjan från ledig lokal och visningar till förhandling, avtalsskrivning, uppsägning och omförhandlingar.  Vårt kommersiella bestånd består främst av kontorslokaler och viss handel. I vissa av dessa fastigheter ingår även bostäder. Du kommer arbeta med välskötta fastigheter och med nöjda hyresgäster som består av såväl stora och kända varumärken som mindre fåmansbolag.

 Dina arbetsuppgifter:

 • Ansvara för uthyrningen av lokaler och bostäder i ditt distrikt
 • Förhandlingar, hantering av prospekt inkluderat upprättande av avtal och förhandlingar
 • Villkorsändringar och omförhandlingar
 • Ansvara och ta fram underlag för vakans, villkorsändringar och andra rapporter
 • Skapa rumsbeskrivningar samt ta fram ritningar inför ombyggnationer och hyresgästanpassningar
 • Marknadsbearbetning och marknadsaktiviteter
 • Intäktsansvar och upprättande av budget för kommersiella lokaler
 • Visa lokaler och genomföra avflyttsbesiktningar tillsammans med fastighetsvärd
 • Besluta om fördelning av tillhörande parkeringsplatser, förråd, garageplatser, etc.
 • Omvärldsbevakning, och utveckling av affärsnätverk
 • Annat som kan följa med tjänsten

Kvalifikationer:

 • Du bör ha relevant högskoleutbildning eller motsvarande kompetens inom förvaltning/uthyrning
 • Du har minst tre till fem års erfarenhet av uthyrning av kontor eller andra kommersiella lokaler
 • Du har god kunskap inom lokalhyresjuridik
 • Du har framgångsrik erfarenhet av relationsskapande arbete

För att lyckas i rollen behöver du som person ha ett eget driv, är ansvarsfull, lyhörd och servicefokuserad. Du har förmågan att arbeta och tänka strategiskt och att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är tydlig i din kommunikation, trygg i din kunskap och har förmågan att självständigt fatta beslut. Vi ser även att du är flexibel och har lätt för att skapa förtroende och långsiktiga kundrelationer. Du stimuleras av att verka i en värderingsstyrd miljö där engagemang, kundfokus och affärsnytta ligger i fokus.

Vi erbjuder dig:

Olov Lindgren AB har i nu 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som uthyrare ingår du i avdelningen för kommersiell förvaltning som i dagsläget består av tio personer som tar ansvar för sina egna uppgifter, samarbete och en god stämning. Du utgår från huvudkontoret vid Observatorielunden i Stockholm.

Din ansökan:

Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via mail till emi@rekrytering.nu. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.