Stenvalvet växer och nu vill vi förstärka organisationen med en driven förvaltare till Stockholm.

Som Fastighetsförvaltare har du operativt förvaltningsansvar för våra fastigheter i främst Stockholm och Uppsala. Du har kundansvar och kommer arbeta med hyresförhandlingar och uthyrning, leda förvaltningsentreprenörer samt driva mindre projekt. Du rapporterar till Regionchef, Mälardalen och utgår från Stockholm.

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak följande:

  • Kundkontakter – du ska kontinuerligt utveckla och bibehålla goda relationer till dina hyresgäster och alltid sträva efter att ligga steget före
  • Ansvara för ekonomisk uppföljning av regionens fastigheter
  • Uthyrning och hyresförhandlingar
  • Leda, koordinera och följa upp olika entreprenörer, både i det löpande förvaltningsarbetet men också vid projekt
  • Hyresgästanpassningar, ombyggnads- och utvecklingsprojekt
  • Vara delaktig i budget- och prognosarbete på fastighetsnivå
  • Underhållsplanering och myndighetskontakter
  • Medverka vid upphandling av förvaltningstjänster, teknik- och serviceavtal samt entreprenader
  • Ta fram underlag i DD-processer

Din kompetens och person:

Vi vill att du har lämplig högskoleutbildning eller har likvärdig kompetens. Vi vill att du har arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap och nu redo för ditt nästa utmaning. Du har ett starkt helhetsperspektiv och förstår fastigheters kort- och långsiktiga tekniska krav och möjligheter.
Du har positiv erfarenhet av hyresjuridik  och förhandling och vill verkligen lära dig ännu mer och bli riktigt duktig inom området. Det är även viktigt att du är genuint intresserad av att bidra till en positiv samhällsutveckling i ditt uppdrag.
Du är en positiv och ödmjuk affärskvinna eller -man med ett stort engagemang för ditt jobb. Du är driven och har lätt att komma till avslut. Samtidigt har du en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du är kommunikativ både i medgång och motvind, en klurig problemlösare som tycker att det är viktigt med struktur och systematik i ditt dagliga arbete. Ditt intresse för  lönsamhetstänk , hyresjuridik, professionella relationer  samt ordning och reda gör att du fungerar mycket bra hos en beställande organisation. Du har förmågan att både ställa krav och följa upp dem. Att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig och du trivs med att ligga steget före.
Eftersom vi är en mindre organisation, är det också viktigt att du är flexibel och tycker det är intressant att hjälpa till med andra frågor och uppgifter som finns i ett fastighetsägande bolag.

Känns Stenvalvet som ditt nästa steg?

Vi kan erbjuda dig ett vasst men också jordnära bolag med intressanta fastigheter. Ett bolag som kommer kunna erbjuda dig goda arbetsförhållanden och utvecklingsmöjligheter. Stenvalvet leds av en grupp individer med en lång och bred erfarenhet från förvärv, förvaltning och utveckling av fastigheter och med ett tydligt engagemang för samhällsfastigheter. Det är en personlig och effektiv organisation med korta beslutsvägar, närhet till kunderna samt tydliga värderingar och mål. Här kommer du lära dig mycket!

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu senast den 15 december, 2015. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Stenvalvet:

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt har Stenvalvet 102 fastigheter med en area av 490 000 kvadratmeter till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 6 900 miljoner kronor. Bolaget som startades 2010 har idag ett 20-tal medarbetare och har målmedvetet arbetat med att hitta samhällsfastigheter med stabila och långsiktiga hyresgäster i starka svenska regioner. Det har gett ett bra resultat. Idag levererar bolaget en god avkastning och värdetillväxt till en låg risk åt sina ägare. Samtidigt erbjuder Stenvalvet sina kunder bra service och en långsiktig trygghet för att de ska kunna driva och utveckla sina verksamheter. 
Stenvalvets ägare är fem långsiktiga institutionella investerare; AI Pension, Alecta, Kyrkans Pensionskassa, Kåpan Pensioner och Stiftelsen för Strategisk Forskning Mer information finner du på www.stenvalvet.se.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.