KLP Fastigheter söker Drifttekniker

Vill du arbeta med välprofilerade, moderna och centralt belägna fastigheter i Stockholm? Vill du arbeta på ett stabilt kommersiellt fastighetsbolag med god ekonomi och hög investeringsvilja? Är du nyfiken, kundorienterad och har en bred och trygg kunskap inom driftteknik? Då skulle vi verkligen vilja höra ifrån dig.       

KLP Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till norska KLP Eiendom AS, en av Nordens största fastighetsägare med ett sammanlagt fastighetsvärde om ca 100 miljarder kronor. KLP Eiendom AS ägs i sin tur av KLP som är ett av Norges största pensionsbolag med ett förvaltningskapital på nästan 1000 miljarder kronor. Med långsiktigt ägande förvaltar och utvecklar KLP centralt belägna kontors-, butiks- och hotellfastigheter om totalt ca 2 miljoner kvadratmeter. KLP Eiendom har 160 anställda och 30 års erfarenhet av fastighetsverksamhet. KLP Eiendomkoncernen har kontor i Oslo, Stockholm, Köpenhamn och Trondheim. På KLP Fastigheters kontor i centrala Stockholm arbetar för närvarande 12 personer. Mer information hittar du på www.klpfastigheter.se. 

Rollen:

Som drifttekniker på KLP arbetar du självständigt med den dagliga driften av attraktiva, moderna fastigheter. Inom ditt geografiska område ansvarar du för tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll av tekniska installationer och andra viktiga funktioner inom fastigheterna. Du kommer även bli involverad i utveckling av verksamheten i hållbarhetsfrågor och digitalisering. Vi är ett av Nordens största fastighetsbolag men är inte så stora i Sverige. Det gör att vi arbetar nära och hjälper varandra i stort och smått. Därför är kommunikation en central del av din tjänst, både internt och externt.

Dina arbetsuppgifter:

 • Helhetsansvar för den dagliga driften av fastigheterna
 • Ansvara för fastighetens tekniska försörjningssystem
 • Daglig proaktivkontakt med hyresgäster  
 • Ansvar för mindre upphandlingar och fakturahantering
 • Uppföljning av entreprenörers arbete
 • Förebyggande underhåll
 • Aktivt och kontinuerligt bedriva miljö och kvalitetsarbete

Vem är du?

Det är viktigt att du passar in med oss, ett positivt och prestigelöst team. Vi vill att du liksom vi tycker det är viktigt med samarbete, ansvar, noggrannhet och ett eget driv. Vi har också några önskningar om din bakgrund:

 • Du har minst fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
 • Du har gedigna teoretiska och praktiska kunskaper inom drift- och fastighetssystem
 • Du har kvalificerad erfarenhet av datorbaserade styr- och övervakningssystem
 • Kunskap om lagar, regler och myndighetskrav
 • Goda kunskaper i svenska
 • Har du dessutom en fastighetsteknisk utbildning är det meriterande

Som person är du flexibel, självgående och ansvarsfull. Du är genuint intresserad av teknik och gillar att utveckla och förbättra, att lösa problem och det helst innan de uppstår. Dessutom gillar du kundkontakten som är en självklar del av ditt arbete. Av alla på bolaget är det nog du som bäst känner och har mest kontakt med våra hyresgäster. Du ger alltid dina hyresgäster ett gott bemötande och en proaktiv service. Kvalitet är ett viktigt ord för dig och genomsyrar allt du gör. Du har också ett intresse för miljöfrågor. Du är nyfiken och har både förmågan och önskan att utvecklas. I ditt dagliga arbete samarbetar du framför allt med två andra drifttekniker. Du rapporterar till Chef Projekt & Teknik.

Vi söker alltså dig som vill arbeta långsiktigt och samtidigt entreprenörsmässigt i ett företag med historia.

Vad erbjuder KLP Fastigheter dig?

Hos oss är det korta snabba beslutsvägar. Här får du möjlighet att arbeta i ett mindre entreprenörsdrivet fastighetsbolag och på samma gång har vi tryggheten och stabiliteten av att ingå i en större skandinavisk koncern. Du kommer arbeta självständigt med eget ansvar i attraktiva och moderna fastigheter i centrala lägen. Vi samarbetar, stöttar och hjälper varandra. Dessutom har vi roligt på jobbet.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar KLP Fastigheter med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan – som naturligtvis behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR – skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519 705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.