Stendörren Fastigheter AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen. Vi driver även projektutveckling av befintliga byggnader och tidigare onyttjad tomtmark på våra fastigheter. Stendörren har idag ca 110 fastigheter med en total uthyrbar area om ca 675 000 kvadratmeter och över 700 hyresgäster, vilka huvudsakligen bedriver verksamhet inom logistik och lätt industri. Mer information om bolaget och hur vi arbetar finner du på www.stendorren.se

 

Stendörren fortsätter att växa och nu utökar vi vårt team med en

Driftig och målinriktad Junior Uthyrare

Tjänsten som junior uthyrare är ny på Stendörren. Du arbetar du med uthyrning av kommersiella lokaler tillsammans med rutinerade kollegor och även med mindre objekt på egen hand.  Uthyrningen arbetar både operativt och strategiskt och i nära samarbete med både förvaltning och marknadsavdelningen så din tjänst är varierande med bredd och djup.

Dina arbetsuppgifter:

  • Delta i hela uthyrningsprocessen från vakans till uthyrd lokal
  • Arbeta proaktivt med egna mindre objekt
  • Skapa och bevara goda och långsiktiga relationer med existerande och potentiella kunder
  • Skriva offerter och avtal
  • Säljbearbetning
  • Samverka internt med marknadsavdelningen, förvaltning och övriga i bolaget
  • Omvärlds- och konkurrensbevakning
  • Aktivt delta i uthyrningsgruppens utveckling
  • Annat som kan följa med tjänsten

Din bakgrund:

Vi söker dig som har ett stort intresse för fastighetsbranschen och rollen som uthyrare. Vi tror att du är relativt ny i branschen. Du har genom t.ex. en KY-utbildning eller likande fått en förståelse för fastighetsrätt, hyresjuridik- och avtal. Har du arbetat ca ett år med liknande uppgifter, kan det vara meriterande. Vårt bestånd är utspritt runt Mälardalen och det är därför ett krav att du har körkort.

För att lyckas i rollen som junior uthyrare är det viktigt att du är intresserad av affärer, att hitta nya idéer och vägar för att ständigt överträffa förväntningarna. Rollen kräver att du är en utåtriktad och relationsskapande person. Du inger förtroende hos kunder och medarbetare. Då du kommer att arbeta med flera lokaler och projekt samtidigt måste du kunna planera och strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt. Uthyrningsprocessen kräver också att du är uthållig och klarar av att vara motiverad och effektiv trots att alla affärer inte går igenom så som du tänkt dig.

Vi erbjuder:

Stendörren kan erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete i en ung, entreprenöriell och öppen kultur. För oss är det viktigt att alla trivs och utvecklas på jobbet, och att alla medarbetare bidrar till vårt goda företagsklimat. Därför gör vi som företag allt för att underlätta både trivsel och utveckling av både enskild medarbetare och avdelningar. Du tillhör i vårt uthyrnings- och marknadsteam som idag har sju medarbetare och rapporterar till vår Marknads- och uthyrningschef.

Din ansökan:

Känner du att tjänsten som junior uthyrare är rätt för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan – som vi självklart behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR – så snart det går då vi urval och intervjuarbete sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.