Urbano är ett fastighetsbolag som förvaltar och utvecklar fastigheter. Idag består fasighetsportföljen av ca 2 700 lägenheter till ett värde av 2,7 miljarder och planerna är att kontinuerligt växa de närmaste åren. Urbano står för långsiktighet och är en aktiv hyresvärd som vill erbjuda våra hyresgäster en god service och ett tryggt boende. Vårt mål är att med engagemang möta våra kunders och andra intressenters behov med ett lyssnande, innovativt och öppet sinne. Allt för att utveckla boendet och boendemiljön till något man känner delaktighet i och trivs i. På det viset skapar vi ett boende som upplevs som mer värdefullt, mer tryggt och mer attraktivt. Vilket i sin tur skapar värde för alla. Urbano ägs till 100 % av ICA-handlarnas Förbund som är majoritetsägare av ICA-Gruppen och medlemsorganisation för Sveriges ICA-handlare. Mer information om bolaget finner du på www.urbano.se.

 

Urbano är ett ungt bolag med stora framtidsvisioner. I dagsläget är vi sju personer som jobbar här och nu ska vi växa. Vill du vara med och växa och utveckla med oss?

Hyresadministratör

Som hyresadministratör är du en viktig länk i vår förvaltning och arbetar nära ekonomiavdelningen. I denna roll är det viktigt att du har en förståelse och intresse för Vid kontakt med våra hyresgäster krävs också en god förmåga att kommunicera och att vara en pragmatisk och prestigelös problemlösare.

Dina arbetsuppgifter:

 • Hyresadministration
 • Hyresavisering
 • Hyresinbetalningar
 • Kvalitetssäkring av kontrakt
 • Avstämning hyres- och kundreskontra
 • Kundfakturering
 • Stödja förvaltningen i olika ärenden
 • Kontakter med hyresgäster
 • Stötta ekonomifunktionen i enklare redovisning/bokföring
 • Inkassohantering
 • Annat som kan följa med tjänsten

 

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom hyresadministration. Du är därmed van att arbeta med administrativa system, Fast2 (meriterande), Fastnet, Vitec eller liknande. Du har också grundläggande kunskap i ekonomi. Kunskap inom hyresjuridik är starkt meriterande.

 

Vi fäster stor vikt vid din personlighet, inställning och motivation. Som person är du ansvarstagande, trygg och nyfiken. Du är oftast självgående samtidigt som du gillar att samarbeta och bolla med kollegor, hjälpa till där det behövs och är själv inte rädd att be om hjälp när du behöver det.  Eftersom Urbano är ett ungt, mindre bolag så finns inte alla rutiner på plats och därför är det viktigt att du har ett flexibelt sinnelag och är utvecklingsbenägen.

 

Vi erbjuder:

För rätt person kan vi erbjuda ett omväxlande och mycket utvecklande arbete. Vi är det lilla bolaget där det verkligen är högt i tak samtidigt som vi har mycket stöd från vår ägare, ICA-handlarnas Förbund. Urbano är en arbetsplats som präglas av glädje, framtidstro och samarbete. Vi, vårt arbete och våra relationer samlas kring våra värdeord Personligt, Enkelt och Innovativt. Vi är anslutna till Almega, tillämpar kollektivavtal och satsar på våra medarbetares professionella utveckling. Vi är idag sju personer på kontoret, som Q4 flyttar till fina och nya lokaler i Arenastaden i Solna. Tjänsten är en heltidsanställning som föregås av sex månaders provanställning.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan – som naturligtvis behandlas konfidentiellt och i enlighet med GDPR – skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519 705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.