Haninge Bostäder är ett allmännyttigt bostadsbolag med stort hjärta. Här finns framtidstro, gemenskap och laganda, god ekonomi och en stor möjlighet att få utveckla och utvecklas. Mer information finner du på www.haningebostader.se.

Vill du påverka och utvecklas med oss? Vi söker nu en prestigelös och kunnig

FÖRVALTNINGSCHEF

Som förvaltningschef har du det övergripande ansvaret för personal, ekonomi och utveckling av vår förvaltning. Vi äger och förvaltar ca 2100 lägenheter idag och vår målsättning är 3000 inom några år. Du kommer arbeta nära dina medarbetare och du tillhör även ledningsgruppen.

Dina främsta arbetsuppgifter:

  • Budget- och resultatansvar för fastighetsförvaltningen
  • Övergripande personalansvar inklusive medarbetarsamtal och lönesättning
  • Leda, planera, engagera och styra avdelningen och dess personal mot uppsatta mål
  • Kontinuerligt effektivisera och finjustera processer och rutiner för fastighetsförvaltningen
  • Kontinuerligt verka för goda hyresgästkontakter och en konstruktiv dialog
  • Ansvara för framtagande av våra underhållsplaner och se till att driftnettot ständigt förbättras
  • Tillsammans med andra avdelningar vara aktivt engagerad i fastighetsutvecklingsarbetet
  • Ansvara för myndighetskrav och egenkontroller
  • Avtalsansvar för löpande skötselavtal med tillhörande entreprenörskontakter och uppföljning
  • Vara en proaktiv medlem av ledningsgruppen

Din kompetens och din person:

Vi vill att du har en lämplig eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller ekonomi eller har liknande kompetens genom arbetslivserfarenhet.

Vi vill att du har arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap. Du är inte främmande inför de frågor som uppstår i ett bostadsbestånd vare sig det gäller löpande förvaltningsärenden, frågor med entreprenörer eller lönsamhetsbedömningar av projekt.

Du har tidigare haft budget- och resultatansvar.

Då du har fullt personalansvar för dina medarbetare förutsätter vi att du  är genuint intresserad av människor och ett tydligt ledarskap. De flesta skulle definitivt säga att du är en naturlig och coachande ledare. Du har ett målfokuserat driv som du med din entusiasm lätt för över till andra. Du är trygg, rak och diplomatisk och det är viktigt för dig att skapa förutsättningar för att dina medarbetare ska nå sina och företagets mål. Det är också viktigt att du både har önskan och förmågan att utveckla andra och dig själv. Som person är du nyfiken och prestigelös och gillar verkligen att samarbeta med olika slags människor. Du är kommunikativ och har en fallenhet för att skapa varaktiga resultat. Eftersom du har helhetsansvaret för vår förvaltning är det också viktigt att du kan se affären, är strukturerad, kan delegera, har god prioriteringskapacitet och har förmågan till helhetsperspektiv.

Sist men inte minst är det också viktigt för oss att vi alla bidrar till en bra stämning på bolaget och kontoret och att du delar våra värderingar som samlas kring orden Vänlighet, Engagemang, Respekt, Konsekvent, Trovärdighet, Yrkesstolthet och Glädje.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Sista ansökningsdag är 7 oktober, 2016 men vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.