Stendörren Fastigheter AB är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar lokaler som gör skillnad. Det betyder att vi arbetar tillsammans med våra hyresgäster för att tillhandahålla ändamålsenliga lokaler med konkurrenskraftiga hyror, främst i Storstockholm och Mälardalen. Vi driver även projektutveckling av befintliga byggnader och tidigare onyttjad tomtmark på våra fastigheter.  Stendörren har idag ca 110 fastigheter med en total uthyrbar area om ca  675 000 kvadratmeter och över 700 hyresgäster, vilka huvudsakligen bedriver verksamhet inom logistik och lätt industri. Mer information om bolaget och hur vi arbetar finner du på www.stendorren.se

Förvaltningsassistent till Stendörren

För en helt ny tjänst söker vi nu en nyfiken person med ambitioner. Som förvaltningsassistent är din primära uppgift att avlasta några av våra förvaltare genom att hjälpa till med allehanda uppgifter.

Dina arbetsuppgifter:

 • Assistera i löpande frågor inom förvaltningen, inklusive medverkan i budget och affärsplaner
 • Kundkontakter
 • Ansvara för vissa egna mindre förvaltningsprojekt
 • Uppföljning av beslutade åtgärder
 • Säkerställa interna kvalitetsrutiner
 • Ta fram underlag för vidarefakturering
 • Ta fram och distribuera hyresgästinformation
 • Kontakter med leverantörer och entreprenörer i underhålls- och hyresgästsanpassningsprojekt
 • Annat som kan följa med tjänsten.

Din bakgrund:

 • Du har en avslutad gymnasieutbildning, påbyggd med en yrkesutbildning inom förvaltning eller liknande
 • Du är i början av din karriär
 • Du har förmågan att skapa struktur, ordning och reda.
 • Du har kunskaper inom hyresjuridik, byggteknik och fastighetsekonomi
 • Naturligtvis har du ett stort intresse för fastighetsbranschen

Du som söker tjänsten är proaktiv och engagerad i allt du gör. Du är prestigelös, har lätt att uppfatta vad som behöver göras och fångar gärna upp det där som har en tendens att falla mellan stolarna. Som assistent har du också förståelse för service och gillar verkligen att hjälpa andra. Eftersom vi vill att du hela tiden ska växa är du lättlärd och har en stor vilja att utvecklas. Du tycker om att jobba i team och har god förmåga att skapa och bevara goda relationer, både internt och externt. Du uttrycker dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt. Eftersom vårt bestånd finns runt Mälardalen är det också ett krav att du har körkort.

 Vi erbjuder:

Stendörren kan erbjuda ett omväxlande och utvecklande arbete i en ung, entreprenöriell och öppen kultur. För oss är det viktigt att alla trivs och utvecklas på jobbet, och att alla medarbetare bidrar till vårt goda företagsklimat. Därför gör vi som företag allt för att underlätta både trivsel och utveckling av både enskild medarbetare och avdelningar. Du kommer ingå i vårt förvaltningsteam som i dag består av 11 kunniga och rutinerade personer och du rapporterar till vår fastighetschef.

Din ansökan:

Känner du att tjänsten som förvaltningsassistent är rätt för dig? Då vill vi gärna ha din ansökan – som vi självklart behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR – så snart det går då vi urval och intervjuarbete sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.