AB Industricentralen är ett familjeförtag, startat 1929 av Erik & Frank Hirsch. Industricentralen strävar efter att genom riktigt goda kundrelationer ha långsiktiga och stabila hyresgäster Vi erbjuder därför en hög standard på den löpande förvaltningen med ständigt närvarande förvaltare i våra fastigheter. I dagsläget äger bolaget tre större fastigheter om ca 35.000 kvm i Stockholm. Läs gärna mer om oss och vår historik på www.industricentralen.se.

 

Erik går vidare till andra arbetsuppgifter och vi söker därför hans efterträdare som vill fortsätta att skapa en energieffektiv miljö samt goda och nära kundrelationer.

Tjänsten:

På Industricentralen är eget ansvar kopplat till mandat viktigt. Det är också välskötta fastigheter med goda relationer till våra hyresgäster. I din roll som förvaltare har du övergripande ansvar för driften och underhållet för dina fastigheter med målet att få ett ökat driftnetto och hyresgäster som trivs.

Dina arbetsuppgifter är varierande men de centrala delarna är följande:

  • Medverka i prognos- och budgetarbete för fastigheternas drift, underhåll och skötsel
  • Ansvar för drift, skötsel, underhåll och reparationer samt drift- och energioptimering av fastigheterna
  • Kontinuerlig och personlig kontakt med våra hyresgäster
  • Ansvara för att upprätta underhållsplaner
  • Hyresgästanpassningar, ombyggnads- och förädlingsprojekt
  • Ansvarar för upprättande och upphandling av serviceavtal och entreprenader samt uppföljning av dessa
  • Arbetsledning av entreprenörer
  • Ansvarar för att myndighetskrav efterföljs
  • Vara vår representant på plats i tekniska frågor

Din kompetens och person:

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning, men det är inget krav. Vi är ganska så säkra på att du har arbetat med fastigheter, underhåll och energifrågor under några år och är trygg i din kunskap. Du har kunskap vad gäller avtal och entreprenadbestämmelser. Du har också ett starkt helhetsperspektiv och du förstår fastigheters kort- och långsiktiga tekniska krav och möjligheter.

Förutom din erfarenhet sätter vi stor vikt vid din personlighet och för att lyckas i tjänsten är det centralt att du har ett genuint intresse för service och människor. Du är en prestigelös person som gillar att hantera de tekniska bitarna av fastigheten och samtidigt kan se affärsnyttan. En av dina starkaste sidor är din samarbetsförmåga, att skapa goda och fruktsamma relationer med dina kunder, kollegor och andra samarbetspartners. Du har en positiv grundinställning till livet och är kommunikativ, öppen och stabil som person. Naturligtvis kan du ta ansvar, driva ditt egna arbete framåt och gillar att finna lösningar på problem och svar på frågor .

Du tycker om att arbeta proaktivt och trivs då du ligger steget före dina kunders önskningar och behov. Vi vill också att du är orädd, driven och kreativ i ditt förhållningssätt gentemot både människor och arbetsuppgifter.

Du rapporterar till vår förvaltningschef och du utgår från vårt vårt kontor på Strandvägen men är också mycket närvarande i vår  fastighet i Vasastan, Blästern 15. Huset är uppfört under perioden 1929 – 1932 som ett modernt ”industrihotell”, d.v.s. lokaler för lätt industri. Inspirationen kom från New York och Berlin. Fastigheten är ritad av Ragnar Östberg. Den har idag ett antal av Sveriges ledande konstgallerier, arkitektkontor, media-, kommunikations-,  mode-  samt IT företag som hyresgäster.

Vad får du?

För rätt kandidat kan Industricentralen erbjuda ett utvecklande arbete där ansvar går hand i hand med mandat. Du kommer få stor möjlighet till påverkan både vad gäller den egna arbetsinsatsen och bolaget samt personligt växande. Arbetsplatsen präglas entreprenörskap, prestigelöshet, flexibilitet och lagspel samt en stor dos av positiv framtidsanda.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Sista ansökningsdag är 23 september, 2017 men vi vill gärna ha din ansökan – som vi självklart behandlar konfidentiellt – så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.