Har du arbetat några år med fastighetsförvaltning? Är du redo för mer ansvar? Nu söker SigtunaHem dig som är en driven, kundinriktad och affärsintresserad teamspelare för rollen som förvaltare av våra lokaler.

SigtunaHem är ett kreativt och modernt bostadsföretag som äger och förvaltar 4 700 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. SigtunaHems främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare. Vi bygger nya bostäder i attraktiva lägen. Vi bygger för såväl gammal som ung. Vi bygger om för att möta olika hyresgästers förväntningar med stor valfrihet. Vi levererar värdegrundsbaserad service – och boende med omtanke

 

Förutom våra bostäder så äger SigtunaHem även flera kommersiella lokaler inom handel, kontor och service. Som kommersiell förvaltare har du budget- och intäktsansvar för dessa lokaler samt goda relationer med och service till våra hyresgäster.

 DINA HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:

  • Resultatansvar för tilldelade lokaler/fastigheter inklusive upprättande av affärsplan, budget, prognos och avstämningar
  • Kundkontakter – du ska kontinuerligt driva, utveckla och bibehålla goda relationer med dina hyresgäster
  • Hyresförhandlingar, hyresnivåer och avtalsskrivning
  • Hyresgästanpassningar
  • Avtalsansvarig för leverans av bredband, tv, telefoni samt parkering och bevakningstjänster
  • Samarbete med kollegor för att optimera våra fastigheter

 DET HÄR FÖRVÄNTAR VI OSS AV DIG:

Vi ser helst att du har någon lämplig eftergymnasial utbildning med inriktning fastighet eller ekonomi. Vi vill att du har arbetat med förvaltning under några år och genom detta har skaffat dig kunskaper inom löpande förvaltningsfrågor, hyresjuridik, avtal och fastighetsekonomi.

Rollen kräver att du är utåtriktad, duktig på att samarbeta och att bygga och underhålla relationer – både externt och internt. Då du ensam ansvarar för förvaltningen av lokalerna på SigtunaHem är det viktigt at du är driven, initiativtagande och ansvarsfull. Du är strukturerad och prestigelös och kan hantera många olika spörsmål, av både strategisk och operativ karaktär. Dessutom är det givetvis centralt att du delar våra värderingar; Vi arbetar som ett lag, Vi bryr oss, Vi håller våra löften och Vi är i dialog.

DET HÄR KAN VI ERBJUDA:

Ett fritt och omväxlande jobb där du får många stimulerande arbetsuppgifter och kontakter med olika slags människor. Vi står inför spännande utmaningar, med både ny- och ombyggnationer, i en av landets snabbast växande och mest attraktiva kommuner med nära till allt. SigtunaHem eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Som Förvaltare för våra lokaler ingår du i Förvaltningsavdelningen, ett kompetent och sam­mansvetsat team, med placering på SigtunaHems huvudkontor i Märsta med pendeltåg och SJ-tåg, butiker och restauranger runt hörnet.  Tjänsten är en heltidsanställning.

INTRESSERAD?

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev där du berättar hur du föredrar att arbeta och hur du kan bidra till vår framtida framgång. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519 705.  Facklig representant från Vision är Lola Svensson, telefonnummer 08-591 796 78.

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.