Vår verksamhet i södra Sverige växer och därför vill vi nu förstärka organisationen med en duktig fastighetsförvaltare.

Som Fastighetsförvaltare har du operativt förvaltningsansvar för regionens fastighetsbestånd. Du har kundansvar och kommer leda och driva våra förvaltningsentreprenörer samt mindre projekt. och Du rapporterar till Regionchefen och utgår från vårt Malmökontor.

Dina arbetsuppgifter blir i huvudsak följande:

  • Leda, koordinera och följa upp olika entreprenörer, både i det löpande förvaltningsarbetet men också vid projekt
  • Ansvara för ekonomisk uppföljning av regionens fastigheter
  • Vara delaktig i budget- och prognosarbete på fastighetsnivå
  • Underhållsplanering och myndighetskontakter
  • Medverka vid upphandling av förvaltningstjänster, teknik- och serviceavtal samt entreprenader
  • Kundkontakter – du ska kontinuerligt utveckla och bibehålla goda relationer till dina hyresgäster och alltid sträva efter att ligga steget före
  • Uthyrning och hyresförhandlingar
  • Hyresgästanpassningar, ombyggnads- och utvecklingsprojekt
  • Ta fram underlag i DD-processer

 

Din kompetens och person:

Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning eller har likvärdig kompetens. Vi vill att du har arbetat praktiskt med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap. Du har ett starkt helhetsperspektiv och förstår fastigheters kort- och långsiktiga tekniska krav och möjligheter.
Du är en ödmjuk affärskvinna eller -man med ett stort intresse för ditt jobb. Du är driven och har lätt att komma till avslut. Samtidigt har du en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du är kommunikativ både i medgång och motvind, en klurig problemlösare som tycker att det är viktigt med struktur och systematik i ditt dagliga arbete.
Ditt intresse för energieffektivisering, lönsamhetstänk, entreprenadbestämmelser och ordning och reda gör att du fungerar mycket bra i en beställande organisation. Du har förmågan att både ställa krav och följa upp dem. Att arbeta proaktivt är en självklarhet för dig och du trivs med att ligga steget före. Du behöver inte vara en utpräglad hyresförhandlare ännu, men vi vill att du har ett intresse av att bli det. Det är även viktigt att du är genuint intresserad av att bidra till en positiv samhällsutveckling i ditt uppdrag.
Eftersom vi är en mindre organisation, är det också viktigt att du är flexibel och tycker det är intressant att hjälpa till med andra frågor och uppgifter som finns i ett fastighetsägande bolag.

Känns Stenvalvet som ditt nästa steg?

Vi kan erbjuda dig ett vasst men också jordnära bolag med intressanta fastigheter. Ett bolag som kommer kunna erbjuda dig goda arbetsförhållanden och utvecklingsmöjligheter. Stenvalvet leds av en grupp individer med en lång och bred erfarenhet från förvärv, förvaltning och utveckling av fastigheter och med ett tydligt engagemang för samhällsfastigheter. Det är en personlig och effektiv organisation med korta beslutsvägar, närhet till kunderna samt tydliga värderingar och mål. Här kommer du lära dig mycket!

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

Om Stenvalvet:

Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt har vi 102 fastigheter med en area av 490 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 6 900 miljoner kronor. Bolaget, som startades 2010 och har idag 20 medarbetare, har målmedvetet arbetat med att hitta samhällsfastigheter med stabila och långsiktiga hyresgäster i starka svenska regioner. Det har gett ett bra resultat. Idag levererar bolaget en god avkastning och värdetillväxt till en låg risk åt sina ägare. Samtidigt erbjuder man sina kunder bra service och en långsiktig trygghet för att de ska kunna driva och utveckla sina verksamheter.
Stenvalvets ägare är fem långsiktiga institutionella investerare; AI Pension, Alecta, Kyrkans Pensionskassa, Kåpan Pensioner och Stiftelsen för Strategisk Forskning Mer information finner du på www.stenvalvet.se.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.