KLP fortsätter att växa och ska nu förstärka organisationen med en driven och proaktiv fastighetsförvaltare med några års erfarenhet av förvaltning och hyresförhandlingar.

Tjänsten:

Som förvaltare på KLP Fastigheter AB har du det övergripande ansvaret för dina tilldelade kommersiella fastigheter och hyresgäster.

Dina arbetsuppgifter:

  • Resultatansvar
  • Kundkontakter – du ska kontinuerligt utveckla och bibehålla goda relationer med dina hyresgäster och alltid sträva efter att ligga steget före
  • Uthyrning och hyresförhandlingar
  • Hyresgästanpassningar, ombyggnads- och förädlingsprojekt
  • Kontakter med konsulter och entreprenörer
  • Ekonomisk uppföljning och rapportering

I och med att KLP Fastigheter AB är ett företag som är under uppbyggnad är det viktigt att vi alla förstår att ingen uppgift är för liten och att vi bygger bolaget tillsammans. Du rapporterar till vår Fastighetschef.

Din kompetens och person:

Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning eller har likvärdig kompetens. Vi vill att du har arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap. Du har ett starkt helhetsperspektiv och du förstår fastigheters kort- och långsiktiga tekniska krav och möjligheter.

Du har god kunskap vad gäller avtal, hyresjuridik och vana av förhandlingar. Du arbetar proaktivt och trivs då du ligger steget före dina kunders önskningar och behov. Vi vill också att du är orädd, driven och kreativ i ditt förhållningssätt gentemot både människor och arbetsuppgifter. Du är självgående men också prestiglös och har inga problem att be om hjälp när du behöver den.

Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för människor och fastigheter och samspelet där emellan. Du är en ödmjuk affärskvinna eller -man som gillar att hantera de kommersiella bitarna av fastigheten. En av dina starkaste sidor är din samarbetsförmåga, att skapa goda och fruktsamma relationer med dina kunder, kollegor och andra samarbetspartners. Du har en positiv grundinställning till livet och är kommunikativ, lösningsorienterad, öppen och stabil som person.
Något som är mycket viktigt för oss alla inom KLP är vår ansvarskänsla då vi på många sätt hanterar andra människors ekonomi och deras möjlighet till en trygg pension.

Vi söker dig som är vill arbeta långsiktigt och samtidigt entreprenörsmässigt i ett nytt företag med historia och med ett starkt och tryggt moderbolag i Norge.

Din ansökan:

Vi hoppas att tjänsten som Fastighetsförvaltare på KLP känns rätt för dig och att du har de kvalifikationer vi söker. Vi vill verkligen höra ifrån dig!

I denna rekrytering samarbetar KLP med BSL Rekrytering AB och din ansökan, inklusive cv och personligt brev skickar du snarast till emi@rekrytering.nu.  Alla ansökningar behandlas naturligtvis konfidentiellt och även löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 6 februari, 2014.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

Om KLP:

KLP är ett av Norges största livförsäkringsbolag och levererar pensionslösningar åt främst den offentliga sektorn i Norge. Koncernen förvaltar ett kapital om ca 410 Mdkr. I dagsläget är ca 45 Mdkr av det förvaltade kapitalet placerat i fastigheter. Dotterbolaget KLP Eiendom är i sin tur ett av Norges största fastighetsbolag. Verksamheten i Sverige bedrivs i det svenska dotterbolaget KLP Fastigheter AB. Förutom i Norge och Sverige bedriver KLP fastighetsverksamhet i Danmark.

KLP genomför en offensiv satsning på att bygga upp en fastighetsverksamhet i Sverige. För närvarande äger och förvaltar KLP kommersiella fastigheter i attraktiva lägen i Stockholm till ett värde av 7,5 miljarder. Vi har vårt kontor i attraktiva lokaler centralt i Stockholm.

Mer information finner du på www.klpfastigheter.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.