KLP fortsätter att växa och ska nu förstärka organisationen med en driven och proaktiv fastighetschef som har gedigen erfarenhet av förvaltning och hyresförhandlingar och med ett intresse för verksamhetsutveckling.

Fastighetschefsrollen på KLP Fastigheter är spännande och bred, då du arbetar inom olika verksamhetsområden. Du kommer att arbeta övergripande med förvaltningsverksamheten och därutöver kommer du att bistå i förvärv.

Dina arbetsuppgifter:

 • Resultatansvar
 • Coachning av två förvaltare
 • Samordna gemensam förvaltningsverksamhet
 • Övergripande hantera komplexa förvaltningsärenden
 • Kontinuerligt vidareutveckla administrativa rutiner, arbetssätt, uppföljning, etc.
 • Egen operativ förvaltning inklusive kundkontakter, uthyrning och hyresförhandlingar
 • Delta i fastighetsförvärv och DD-processer

Din erfarenhet:

 • Relevant högskoleutbildning, gärna juridik, samhällsbyggnad, civilekonom eller liknande
 • Minst 10 års yrkeserfarenhet inom förvaltning med inslag av befordrade befattningar
 • Mycket god kompetens inom hyresjuridik och annan avtalsjuridik
 • Gärna erfarenhet av verksamhets- och utvecklingsarbete
 • Gärna transaktionserfarenhet
 • Intresse för projekt och fastighetsutveckling
 • Har du tidigare erfarenhet av ledarskap är det ett plus men inget krav

Din kompetens och person:

Då vi är ett litet bolag här i Sverige är det viktigt att du, liksom oss andra, arbetar proaktivt och trivs när du ligger steget före dina kunders önskningar och behov. Vi vill också att du är orädd, driven och kreativ i ditt förhållningssätt gentemot både människor och arbetsuppgifter. Du är självgående men också prestiglös och har inga problem att hjälpa andra eller be om hjälp när du behöver den.

Vi förutsätter att du har ett brinnande intresse för människor. Som ledare är du coachande och teamskapande och tycker att det är viktigt att bidra till ett gott arbetsklimat. Du har en mycket god samarbetsförmåga, är kommunikativ och vet hur man skapar genuina relationer med kunder, kollegor och andra samarbetspartners. Du är stabil, strukturerad, öppen och nyfiken med en positiv grundinställning till livet. Det är också viktigt att du har både önskan och förmågan att utvecklas.

Något som är mycket viktigt för oss alla inom KLP är vår ansvarskänsla då vi på många sätt hanterar andra människors ekonomi och deras möjlighet till en trygg pension.

Vi söker dig som är vill arbeta långsiktigt och samtidigt entreprenörsmässigt i ett nytt företag med historia och med ett starkt och tryggt moderbolag i Norge.

Din ansökan:

Vi hoppas att tjänsten som Fastighetschef på KLP känns rätt för dig och att du har de kvalifikationer vi söker. Vi vill verkligen höra ifrån dig!

I denna rekrytering samarbetar KLP med BSL Rekrytering AB och din ansökan, inklusive cv och personligt brev skickar du snarast till emi@rekrytering. Alla ansökningar behandlas naturligtvis konfidentiellt och även löpande så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är den 8 december, 2014.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

Om KLP:

KLP är ett av Norges största livförsäkringsbolag och levererar pensionslösningar åt främst den offentliga sektorn i Norge. Koncernen förvaltar ett kapital om ca 410 Mdkr. I dagsläget är ca 45 Mdkr, motsvarande 11,5%, av det förvaltade kapitalet placerat i fastigheter. Dotterbolaget KLP Eiendom är i sin tur ett av Norges största fastighetsbolag. Verksamheten i Sverige bedrivs i det svenska dotterbolaget KLP Fastigheter AB. Förutom i Norge och Sverige bedriver KLP fastighetsverksamhet i Danmark.

KLP genomför en offensiv satsning på att bygga upp en fastighetsverksamhet i Sverige. För närvarande äger och förvaltar KLP kommersiella fastigheter i attraktiva lägen i Stockholm till ett värde av 7,4 miljarder.

Mer information finner du på www.klpfastigheter.se

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.