Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 80 anställda som förvaltar 110 fastigheter i Stockholm, bestående av bostäder och kommersiella lokaler. Affärsidén är att äga, förvärva, förvalta och bygga hyresfastigheter i Stockholm. Värdegrunden genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen stolthet, engagemang, glädje och ansvar. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal. Läs mer på www.olovlindgren.se

 

Fastighetschef

Hans går snart i pension och därför letar vi efter hans efterträdare. Den vi söker är en driven person, som kan fastigheter och förvaltning och är genuint intresserad av människor och ledarskap. Är du vår nya fastighetschef?

Rollen:

Som fastighetschef har du det övergripande ansvaret för att det ekonomiska och tekniska resultatet i våra fastigheter utvecklas enligt mål och planer, samt att det görs på ett långsiktigt och hållbart sätt. Du har personalansvaret för en förvaltningsorganisation om ca 50 personer som du ska leda, driva, utveckla, utmana och entusiasmera. Du rapporterar direkt till vd och ingår i företagets ledningsgrupp.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för resultatet i fastigheterna enligt fastställd budget
  • Fullt personalansvar för all personal inom förvaltningsavdelningen, inklusive sju mellanchefer
  • Leda, planera och kontinuerligt förfina förvaltningsarbetet genom gruppansvariga chefer
  • Tillsammans med och genom medarbetare upprätta budget och delmål för avdelningen samt arbeta med verksamhets- och underhållsplanering, förvaltningens processer, rutiner och uppföljning
  • Aktivt delta i ledningsgruppens arbete
  • Investeringsbeslut
  • Övergripande ansvar för att vi har nöjda hyresgäster och goda relationer med dessa
  • Förhandlingar
  • Utvärdera, analysera och planera åtgärder i uppföljning av NKI och NMI

Vem är du?

Vi är ganska så säkra på att du förutom en lämplig högskoleutbildning också har arbetat med kvalificerade frågor inom fastighetsbranschen i minst tio år och är trygg i din kunskap. Naturligtvis har du haft budget- och resultatansvar och vet att en del av jobbet är att alltid finjustera detaljerna för att nå uppsatta mål. Har du dessutom erfarenhet av förhandlingar med Hyresgästföreningen, ser vi det som meritrande.

Då du kommer att leda en stor grupp människor är det viktigt att du tidigare haft personalansvar och troligtvis även lett och utvecklat andra i sitt chefskap. Du är en bekräftat god ledare med ett genuint intresse för ledarskapsfrågor och människor. Du kan och vill skapa delaktighet, du kan motivera, utmana och entusiasmera dina medarbetare att växa, hitta sin potential och ta eget ansvar. Du kan ställa krav samtidigt som du även är ödmjuk och lyhörd.  De flesta i din omgivning skulle också beskriva dig som kommunikativ, diplomatisk och tydlig.

Som person är du ansvarstagande, nyfiken och prestigelös, har näsa för affärer och gillar verkligen att samarbeta med olika slags människor. Du är kreativ och har förmågan att skapa varaktiga resultat. Eftersom du har ett helhetsansvar är det också viktigt att du är strukturerad, kan delegera, har god prioriteringsförmåga och har förmågan till helikopterperspektiv.

Vad får du?

Olov Lindgren AB har i snart 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som Fastighetschef kommer du ha en nyckelroll i bolagets utveckling mot framtiden.

Din ansökan:

Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via mail till emi@rekrytering.nu. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.