Brinner du för ledarskap, människor och affärer? Willhem Stockholm söker nu en engagerad Fastighetschef!

Som Fastighetschef blir du ansvarig för att utveckla vårt område i Stockholm som idag består av ca 2 600 lägenheter belägna i Hässelby, Blackeberg, Åkersberga, Kallhäll, Viksjö, Bromma, Fittja och Tullinge.

Rollen:

Din roll är bred. Dina arbetsuppgifter är av både strategisk och operativ karaktär och berör hela affären. Det blir högt och lågt, vitt och brett. Och naturligtvis handlar rollen även om människor, om dina 14 duktiga medarbetare som du ska stötta, utmana och utveckla.

Dina arbetsuppgifter:

  • Resultat- och personalansvar för området
  • Upprätta affärsplan, budget, prognoser och avstämningar
  • Ansvara för hela boendeprocessen, från inflyttning till avflyttning
  • Förvalta och utveckla fastigheterna
  • Effektivisera och optimera media, skötsel, mm
  • Ökad kundnöjdhet

Din kompetens och person:

Vi vill att du har lämplig eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller ekonomi eller har likvärdig kompetens.
Vi vill att du har arbetat med fastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap. Du är inte främmande inför de frågor som uppstår inom ett bostadsbestånd vare sig det gäller löpande förvaltningsärenden, frågor med entreprenörer eller lönsamhetsbedömningar av projekt. Du har tidigare haft budget- och resultatansvar.

Då du har fullt personalansvar för dina medarbetare förutsätter vi att du är genuint intresserad av människor och ett tydligt ledarskap. De flesta skulle definitivt säga att du är en naturlig och coachande ledare. Du har ett målfokuserat driv som skapar förutsättningar för dina medarbetare att nå sina och företagets mål. Du är trygg och rak och det är viktigt att du har både önskan och förmågan att utveckla andra och dig själv.

Som person är du prestigelös, nyfiken, lyhörd och ansvarstagande. Du är kommunikativ och kreativ, har näsa för affärer och en förmåga att skapa varaktiga resultat. Eftersom du har helhetsansvaret är det också viktigt att du är strukturerad, har god prioriteringsförmåga och kan delegera.

Vad får du:

Du får en roll med stort ansvar kopplat till tydligt mandat i ett företag med snabba beslutsvägar. Du får arbeta i ett bolag med ett långsiktigt ägande och engagemang. Du får en organisation som tar kompetensutveckling av sina medarbetare på allvar. Vi arbetar även med mycket med kompetensutbyte och vi är inte rädda för att be kollegor eller stödfunktioner om hjälp. Willhem är ett bolag som vill skapa trygga boenden för sina hyresgäster och en rolig och utvecklande arbetsmiljö för alla sina medarbetare.
Du rapporterar till vår Fastighetsdirektör Nord och utgår från vårt kontor i Alvik.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Sista ansökningsdag är 11 december, 2015 men vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Willhem:

På Willhem jobbar vi för att både hus och människor ska må bra. Som ett av de ledande bostadsbolagen i Sverige är vår vision att skapa hyresbostäder där människor trivs och kan känna sig stolta över sitt boende. Vi är ett ungt företag med långsiktiga ambitioner för såväl kunder och fastigheter som för våra medarbetare. Nya idéer inom service, fastighetsutveckling, hållbarhet och IT ska göra oss till Sveriges mest nyskapande bostadsbolag. Ägare är Första AP-fonden. Läs mer på willhem.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.