Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer vara en del av SigtunaHems driftorganisation som består av sju medarbetare.

I tjänsten ingår tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska installationer. Genomförande av felsökning och felavhjälpning samt energi/driftoptimering av värme och ventilationssystem. Ronderingar, avläsningar och kontroll av eventuella avvikelser. Du ska också åtgärda serviceanmälningar, på egen hand eller via upphandlad entreprenör, samt återrapportera till hyresgäst och förvaltning

Det här förväntar vi oss av dig

Vi söker dig som har relevant högskole- eller gymnasiekompetens samt erfarenhet från likvärdig roll, gärna utbildning från energiprogrammet eller KY utbildning från Fastighets- eller driftteknikerprogrammet. Vi vill att du har minst femårs erfarenhet av arbete i en likvärdig roll samt dokumenterad erfarenhet av fastighetsteknik, styr- och reglerteknik, olika fastighetssystem, felsökning och reparation av tekniska installationer, likaså om du har erfarenhet av större projekt samt projektledning.

Du ska ha B-körkort, datavana, erfarenheter av Office-paketet och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Vi arbetar i SigtunaHems övriga verksamhetssystem och för drift och övervakning använder vi Poweit Soultion och Bastec.

Som person ser vi gärna att du är driven och engagerad. Då du kommer att samarbeta med kollegor såväl som med hyresgäster och entreprenörer krävs det att du har social kompetens och kan kommunicera väl i både tal och skrift. För att trivas i tjänsten måste du kunna arbeta både självständigt och i grupp. Vidare är du även ansvarsfull och kvalitetsmedveten, då arbetet ställer höga krav på säkerhet och långsiktighet. Flexibilitet och lyhördhet är även det egenskaper som vi tror stämmer in på din personlighet. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Vi vill helt enkelt att du har ett brinnande intresse för service! Trivs med att arbeta i en nära kundrelation, är flexibel och prestigelös. Och framför allt att du delar våra värderingar; att varje människa är unik, vi bygger unika relationer.

Det här erbjuder vi

Ett fritt och omväxlande jobb där du får många stimulerande kontakter med våra hyresgäster. Ett härligt gäng arbetskamrater samtidigt som du jobbar i en av landets snabbast växande och mest attraktiva kommuner med nära till allt.
SigtunaHem eftersträvar mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Tjänsten är en heltidsanställning.

Din ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519 705. Facklig representant från Fastighets är Ulrica Sköld, 08-591 796 67.

 

Om SigtunaHem

SigtunaHem är ett värdegrundsbaserat serviceföretag som äger och förvaltar
4 600 lägenheter med hyresrätt i Sigtuna kommun. SigtunaHems främsta uppgift är att utveckla trygga och trivsamma boendemiljöer med hög servicegrad. Vår vision sammanfattas med orden – Sveriges mest nöjda hyresgäster. Till våra 9 000 hyresgästers tjänst står därför ett 80-tal kompetenta och engagerade medarbetare för att leverera ”Boende med omtanke”. Vår omtanke märks i att vi tar hand om både fastigheter och hyresgäster. Vi bygger nytt i attraktiva lägen för såväl gammal som ung. Vi bygger om för att möta olika hyresgästers förväntningar med stor valfrihet.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.