Byggprojektledare

Vi har många intressanta och roliga projekt i på gång. Fastighetsprojekt med varierande arkitektur, förutsättningar och problemlösningar. Därför utökar vi nu projektgruppen med en erfaren, driven och välorganiserad person som kommer ansvara för olika stamrenoveringsprojekt.

Rollen:

Som projektledare håller du samman upphandling och genomförande av ROT-projekt, både för bostäder och kommersiella lokaler. Du ansvarar för allt från genomförandeplanering, systemhandlingar, förfrågningsunderlag, entreprenadupphandling till slutbesiktning, inflyttning och garantiärenden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • I rollen som byggherreombud driva ombyggnads- och stamrenoveringsprojekt inklusive projektering.
  • Upprätta och ansvara för projektbudget och tidplan.
  • Ansvar för ekonomisk uppföljning av projekten.
  • Ansvar för upphandling av projektering och entreprenader.
  • Förhandling med entreprenörer och konsulter samt kontinuerlig uppföljning av dessa.
  • Du ansvarar också för att besiktningar genomförs och att garantiärenden åtgärdas.

Vem är du?

Vi är säkra på att du förutom en lämplig utbildning också har mångårig erfarenhet från att driva byggprojekt som exempelvis utförare/entreprenör, konsult eller byggherre. Du har haft en ledande roll vilken har gett dig ett bra helikopterperspektiv med en god inblick i ekonomi och budget, planering och ett målstyrt arbete. I tidigare roller har du lärt dig att samarbeta med och leda människor i projekten och genom dina goda ledaregenskaper skapat trygga arbetssituationer med tydliga mål, krav och förväntningar. 

Som person är du driven, ansvarstagande och vill gärna ge det där lilla extra. Du är prestigelös och samtidigt affärsmässig och du gillar verkligen att samarbeta med olika slags människor. Eftersom du har ett helhetsansvar i projekten är det också viktigt att du är strukturerad, kan delegera och har god prioriteringsförmåga.

Vad får du?

Olov Lindgren AB har i över 80 år varit ett mycket välskött och ekonomiskt stabilt fastighetsbolag som gjort sig känt för hög kvalitet i alla aspekter samt för en hög servicegrad till våra hyresgäster. Vi har en långsiktig horisont i allt vi gör och arbetar även aktivt för en trygg, rolig och utvecklande arbetsmiljö. I bolaget finns en gedigen branschkunskap som förenas med moderna lösningar. Som projektledare för våra stamrenoveringsprojekt har du en mycket viktig roll i bolagets utveckling. Projektgruppen består idag av åtta kompetenta medarbetare som stöttar, hjälper och utmanar varandra. Du rapporterar till avdelningschefen för entreprenad och upphandling.

Din ansökan: Din ansökan, som vi naturligtvis behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR, vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan, inklusive cv och gärna ett personligt brev, skickar du via mail till emi@rekrytering.nu. Har du ytterligare frågor är du välkommen att ringa Emi Irefalk-Laffan på 0733-519705.

Om företaget: Olov Lindgren AB är ett familjeägt fastighetsbolag som grundades 1938. I dagsläget är vi cirka 90 anställda som förvaltar 112 fastigheter i Stockholm. Affärsidén är att förvärva och bygga samt förvalta och utveckla egna hyresfastigheter med bostäder och lokaler i Stockholmsområdet. Som långsiktig fastighetsägare tar vi ett socialt, ekonomiskt och miljömässigt ansvar. Vår vision är hållbara miljöer där människor känner tillit till varandra. Våra kärnvärden  genomsyrar hela verksamheten och utgår ifrån begreppen engagemang, omtanke, långsiktighet och utveckling. Kombinationen av en lång byggmästartradition med kvalitet i fokus, samt en förvaltningsfilosofi baserad på omtanke och trygghet har lett till att vi har mycket nöjda hyresgäster och engagerad personal.

Läs mer på www.olovlindgren.se och se filmen om företaget på Youtube. (www.youtube.com/watch?v=d4YfymjWn58)

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.