Vill du arbeta i en anrik och vänlig arbetsmiljö där du långsiktigt får bidra till människors hälsa? Allt vi gör på Sophiahemmet handlar om att i slutändan leverera den vård, utbildning och forskning i världsklass som Sophiahemmet står för. Som en del av detta kontinuerliga arbete utökar vi nu teamet med en tjänst som avtalsadministratör. Då rollen är helt ny ger det dig en stor möjlighet att påverka hur rollen utvecklas. Det betyder i sin tur att du behöver vara strukturerad och ha ett eget driv för att lyckas med ditt jobb. Din primära uppgift är att hantera alla våra hyres- och leverantörsavtal samt att styra upp och vidareutveckla våra system runt avtalshantering. Organisatoriskt tillhör du Sophiahemmets affärsområde FAM, där fastighet, servicecenter och IT ingår. På avdelningen arbetar ca 30 personer.

Dina arbetsuppgifter blir bl.a.:

  • Ansvara för administrativa flödet av hyres- och leverantörsavtal.
  • Ta fram underlag inför uppsägningar, under förhandlingsstadium och för faktureringshantering av underlag under förhandlingsstadiet
  • Ansvara för att den administrativa hanteringen i våra system inklusive arkivering är korrekt och effektiv, t.ex. registervård, uppdatering av vakanshyror och genomgång av påminnelser och inkasso
  • Vara en central resurs och super user på FAM för arbetet med bland annat Stratsys, Sophiahemmets verktyg för verksamhetsstyrning
  • Bistå med kompetens och support till FAM chefer vid avtalsskrivning och i förvaltningsfrågor
  • Samarbete med bl.a. ekonomiavdelningen i frågor som rör fakturering, hyror, inköp och projektekonomi
  • Medverka i olika projekt
  • Annat som kan följa med tjänsten

Vem är du?

Vi söker dig som är en erfaren och skicklig administratör, Du eftersträvar att leverera service utöver det vanliga utan att kompromissa vad gäller noggrannhet eller kvalitet. Du drivs av ett intresse för effektivitet och att vidareutveckla en långsiktig digital agenda i nära samarbete med chef och kollegor. Sedan några år arbetar du med hyresadministration och känner dig trygg i din kunskap. Du har även kunskap om projektekonomi och fakturering.

Eftersom du ska stötta avdelningens olika chefer är det naturligtvis också viktigt att du är strukturerad och har lätt för att samarbeta. Som person och kollega är du prestigelös, initiativrik, serviceinriktad, noggrann och en duktig kommunikatör, både i tal och skrift. Du ser långsiktigt på ditt och dina medarbetares insatser och tycker att lojalitet är en självklarhet, mot såväl dina arbetsuppgifter som kollegor. Du får gärna ha en lämplig eftergymnasial utbildning men viktigast för oss är dina personliga egenskaper och din erfarenhet.

Vad får du?

Sophiahemmet är en arbetsplats som står för hög professionalism och integritet. Vi verkar i en anrik och samtidigt prestigelös miljö. Här finns vård, utbildning och forskning på högsta nivå och vi levererar också en förstklassig service till denna verksamhet. Vi erbjuder dig ett ansvarsfullt arbete kopplat till förtroende och mandat och med stor möjlighet att påverka. Vi ser långsiktigt på vårt arbete och bygger inte bara för idag utan även för nästkommande generationer. Och just nu arbetar vi med siktet inställt på vårt 200-årsjubileum 2084.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Du skickar din ansökan inklusive cv och gärna ett personligt brev till emi@rekrytering.nu. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, som är den 14 januari, 2021. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Om Sophiahemmet:

Sophiahemmet är ett av Sveriges äldsta sjukhus och invigdes 1889. Idag består Sophiahemmet av ca 40.000 kvm fördelade på 16 byggnader. Vi arbetar dagligen utifrån vår värdegrund; professionalism, engagemang, tillgänglighet och tradition. Organisationen har ca 200 anställda och inom Sophiahemmets område arbetar runt 1500 personer. Mer information om Sophiahemmet hittar du på www.sophiahemmet.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.