Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt har vi ca 120 fastigheter med en area om ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 11 miljarder kronor. Stenvalvet startades 2010 och har idag 38 medarbetare.  Målmedvetet har bolaget arbetat med att investera i samhällsfastigheter med stabila och långsiktiga hyresgäster i starka svenska regioner. Idag levererar vi en god avkastning och värdetillväxt till en låg risk åt våra ägare. Vi erbjuder samtidigt våra kunder riktigt bra och insiktsfull service samt en långsiktig trygghet för att de fokuserat skall kunna driva och utveckla sina verksamheter. Du hittar mer information om vilka vi är och hur vi arbetar på www.stenvalvet.se.

 

Har Du ett enastående driv, älskar affärer, förstår fastigheter och vill dessutom arbeta för att många ska få det mycket bättre? Då borde Du söka tjänsten som affärsutvecklare på Stenvalvet.

Som affärsutvecklare på Stenvalvet är Ditt uppdrag tvåfaldigt. Dels ska Du initiera och delta i genomförandet av nya fastighetsaffärer. Du ska även arbeta med utveckling av vårt befintliga bestånd. Du arbetar tillsammans med resten av vårt team inom affärsutveckling och nära projektutvecklingsteamet.

Detta gör Du genom att skapa affärsmöjligheter med olika fastighetsägare, bolag och verksamheter inom stat, landsting och kommun, politiker samt privata aktörer inom utbildning, vård och omsorg. Du är en kreativ kraft med en förmåga till goda relationer som klarar av att starta, analysera, bygga och komma till avslut i Dina affärer. Du ingår i vår affärsutvecklingsavdelning, en grupp om fyra drivna, analytiska och uthålliga medarbetare som vill göra gott och samtidig ha roligt och utvecklas. Vårt arbetssätt kännetecknas av långsiktighet, god etik och hög kvalitet. Dina kunder och samarbetspartners finns på olika håll i landet och tjänsten innebär därför en del resor. Du utgår ifrån Stenvalvets huvudkontor i centrala Stockholm och rapporterar till vår affärsutvecklingschef och tillika vVD.

Dina arbetsuppgifter:

  • Identifiera och utvärdera möjliga affärer inom segmentet
  • Skapa, utveckla och bibehålla goda relationer samt bearbeta möjliga affärspartners inom samhällsfastighetssektorn
  • Sätta upp realistiska långsiktiga och kortsiktiga mål för framtida möjligheter
  • Arbeta strukturerat med affärsutveckling av befintligt bestånd tillsammans med avdelningens övriga funktioner
  • Övrigt som kan följa med tjänsten

Erfarenhet och kompetens:

  • Du har minst tio års erfarenhet av fastighetsbranschen varav tre-fem års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Du har en gedigen förhandlingsvana
  • Du är duktig på och trivs med att bygga och bibehålla dina nätverk
  • Du är bekväm i att hantera termer kring fastighetsekonomiska bedömningar
  • Du har sannolikt eftergymnasial utbildning, t.ex. samhällsbyggnad, v&v, lantmäteri, ekonomi, juridik eller likvärdig arbetslivserfarenhet

Den vi söker har arbetat länge inom fastighetsbranschen och förstår fastighetsägandets och förvaltningens olika krav, möjligheter och begränsningar. Vi tror att Du idag arbetar som affärsutvecklare, etablerare, projektutvecklare, uthyrare, lokalförsörjare eller liknande. Naturligtvis kan Du komma till oss även med andra erfarenheter, kanske arbetar du politiskt med frågor som rör just omsorgs- och/eller utbildningsfrågor. En hög förståelse för vårt dagliga arbete är vad vi vill att Du besitter.

Oavsett bakgrund är viktigt att Du är driven och initiativtagande men också ansvarsfull, ödmjuk och förstår vikten av kommunikation och samarbete. Du är strukturerad och prestigelös och kan hantera många olika spörsmål, av både strategisk och operativ karaktär. Du uppfattar dig själv som en målinriktad affärsman/kvinna med förmåga att se helheter och komma till avslut. Du är trygg i dig själv, lyhörd och duktig på att bygga och underhålla nätverk, både internt och externt. Som ambassadör för företaget vet Du naturligtvis också hur viktigt det är att vårda och utveckla företagets värden och varumärke.

Vi erbjuder dig:

Tjänsten som affärsutvecklare är definitivt en central roll för bolagets framtid. Vi erbjuder Dig ett utmanade arbete i ett framgångsrikt, stabilt, långsiktigt och växande företag med en öppen och inspirerande arbetsmiljö. Vi tror på ett ansvar som går hand i hand med mandat och ser positivt på innovation, nya vägar framåt och individuell utveckling. Vi tror också på balans mellan det privata och professionella och gör därför kontinuerligt vårt bästa för att Du ska ha förutsättningarna för ett gott liv på alla plan.

Din ansökan:

Känner Du att tjänsten som AFFÄRSUTVECKLARE PÅ STENVALVET är nästa steg för Dig? Vi vill gärna ha Din ansökan – som vi självklart behandlar konfidentiellt och i enlighet med GDPR – så snart det går då urval och intervjuarbete sker löpande. Sista ansökningsdag är dock 31 december, 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Din ansökan skickar Du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna ett personligt brev. Har du ytterligare frågor är Du naturligtvis välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.