Vill du arbeta med några av Sveriges mest spännande hyresgäster i några av Sveriges mest avancerade fastigheter? Vill du ha självständighet och mycket god laganda på jobbet? Då har vi nog tjänsten för dig!

 SGA Fastigheter söker en slipad Arbetsledare/snickare

Förutom dina arbetsuppgifter har du även ett gäng utomordentliga och kompetenta kollegor som gör varje dag till en upplevelse. Ditt huvuduppdrag är att ha ansvar för reparationer och underhåll av fastigheterna inom bygg.

 Dina arbetsuppgifter:

 • Planera, fördela samt genomföra arbetet inom ansvarsområdet
 • Medverka i budgetering
 • Medverka vid utveckling inom området d.v.s. initiera och vara behjälplig i olika projekt
 • Ansvara för att projekt genomförs
 • Ta fram kostnadsförslag för mindre ombyggnationer och reparationer
 • Ansvarig för att vår snickeriverkstad med maskinpark är i gott skick
 • Beställa och göra leveranskontroll av förbrukningsmaterial till snickeriet
 • Kontaktperson för entreprenörer inom ansvarsområdet
 • Koordinera underentreprenörer såsom rör, el, måleri, plattsättning m.m.
 • Administrativt arbete
 • Drift (tillsyn/skötsel) av lås och dörrar
 • Övriga arbetsuppgifter inom avdelningen

 Din erfarenhet och person:

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet men har också några formella krav på din tidigare erfarenhet.

Vi vill du har någon slags yrkesutbildning inom snickeri/bygg, gärna med yrkesbevis. Du kan ju även ha tillskansat dig likvärdig erfarenhet från dina arbetsplatser. För att klara jobbet tror vi att du har minst 3- 5 års erfarenhet av byggnation i kontors- och publik miljö, kanske arbetar du med evenemang i dag. Du är en problemlösare av rang, vet vad service innebär, har en god administrativ förmåga, god datavana och gillar struktur, ordning och reda. Du har körkort.

Då du kommer leda andra, främst konsulter och entreprenörer, är det viktigt att du är pedagogisk med en god kommunikativ förmåga, i såväl skrift som i tal. Eftersom vi verkar i en internationell miljö har du även bra kunskaper i engelska.

Du är driven och nyfiken, van vid att ta egna initiativ och att självständigt driva arbetet framåt för att nå resultat men uppskattar och bidrar mer än gärna till en god laganda.

Din ansökan:

Tjänsten, som är på heltid, är en tillsvidarebefattning och skall tillsättas omgående. Placering är på vårt kontor i Globen. Du skickar din ansökan snarast till emi@rekrytering.nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705. Sista ansökningsdatum är 7 mars, 2014. Alla ansökningar behandlas löpande naturligtvis konfidentiellt.

 

Om SGA Fastigheter:

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB – SGA Fastigheter – ägs till 100 procent av Stockholms stad. Huvuduppdraget för SGA Fastigheter är att förvalta och utveckla arenorna i Globenområdet. Det innebär bland annat att vi tillhandahåller lokaler och anläggningar för evenemang samt deltar aktivt i samarbeten med andra aktörer för att öka Globenområdets attraktionskraft. Verksamheten omfattar Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet, Annexet och attraktionen Skyview samt kringliggande områden. Även nöjesgallerian Tolv Stockholm är en del av vårt fastighetsbestånd. I dagsläget har SGA Fastigheter 16 anställda.

 SGA Fastigheter kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst. Vi är ett litet och självständigt bolag med en mycket god teamkänsla. Vi erbjuder dig en möjlighet till spännande upplevelser i vardagen, kontinuerlig vidareutbildning och en kreativ påverkansgrad i det egna arbetet.

 

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.