P&E Fastighetspartner står inför en kraftig expansion och därför söker vi nu en driven och affärsmässig Head of Asset Management.

Som Head of Asset Management har du det övergripande ansvaret för att vår förvaltningsaffär utvecklas enligt affärsplan och mål. Du har ett strategiskt och operativt ansvar för förvaltningen och utvecklingen av ett fastighetsbestånd på ca 400.000 kvm. Du leder arbetet och utvecklar din personalstyrka som just nu består av 15 personer. Du ingår i vår ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Dina arbetsuppgifter:

  • Bygga upp, leda, planera och styra vår asset management-organisation mot uppsatta mål
  • Resultat- och budgetansvar
  • Personalansvar inklusive stöd, medarbetarsamtal och lönesättning
  • Förse medarbetarna med de verktyg, befogenheter, stöd och information de behöver för att nå sina och verksamhetens mål
  • Övergripande ansvar för förvaltning och utveckling av våra fastigheter, och i vissa fall även vara ansvarig för AM uppdrag
  • Införsäljning av våra AM-tjänster gentemot potentiella kunder
  • Genomföra upphandling av konsulter och entreprenörer
  • Bygga och behålla goda och fruktsamma relationer med såväl kommuner, myndigheter och privata aktörer
  • Medlem i bolagets ledningsgrupp

Din bakgrund och person:

Vi tror att du har en relevant akademisk utbildning men det är inget krav. Däremot är det ett krav att du kan fastighetsförvaltning genom dina år i branschen. Du förstår affärer, förvaltning, har aktivt arbetat med uthyrning, är en skicklig förhandlare, har ett genuint intresse för fastigheter och erfarenhet av disciplinerat budgetarbete.

Naturligtvis klappar ditt hjärta även för människor. Som chef är du tydlig och rak, har stor tilltro till dina medarbetares förmåga och kunskap, krävande men ändå ödmjuk, utvecklande och individbaserad. Du kan motivera, skapa engagemang och delaktighet, ge ansvar och utveckla människor. Det är också viktigt att du är en trygg person som håller huvudet kallt i eventuella stressituationer.

Du har en positiv grundinställning till livet, är öppen och stabil samt har en god samarbetsförmåga. Du är resultat- och målinriktad och drivs av att utveckla såväl affärer och fastigheter som personal och dig själv. Du är strukturerad och arbetar långsiktigt samtidigt som du snabbt kan anpassa ditt arbetssätt när arbetet kräver det. Dessutom är du kommunikativ i både tal och skrift och skicklig på att upptäcka, förstå och tidigt lösa problem. Det är också centralt att du kan och vill se till att vi har fortsatt roligt på jobbet.

Du har körkort och har du god lokalkännedom. Vi vill att du bor i eller i närheten av Kalmar regionen. Resor, mest över dagen, förekommer.

Som Head of Asset Management har du friheten att inom företagets ramar utveckla verksamheten efter eget tänk och idéer. Du får också vara med och aktivt påverka bolagets utveckling genom din roll som medlem i ledningsgruppen. Vill du vara med och påverka ett förvaltningsbolag som verkligen växer?

Din ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

 

Om P&E Fastighetspartner:

P&E Fastighetspartner, som grundandes 1991, både äger egna och förvaltar andras fastigheter. Verksamheten var från början inriktad på främst ekonomisk och teknisk förvaltning. Genom åren har företaget utvecklats med en allt större tyngdpunkt på, förutom fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och uthyrning även projektledning. Bland våra kunder återfinns såväl svenska som utländska aktörer.

En nära kontakt med såväl kunder som hyresgäster är en självklarhet i vår verksamhet. Vi arbetar oberoende på marknaden vilket gör oss till en attraktiv samarbetspartner för våra uppdragsgivare. Vårt arbetsfält spänner sig över hela Sverige med kontor belägna i Kalmar och Stockholm.

Läs mer på www.poefastighetspartner.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.