Vill du ligga i teknikens framkant? Vill du arbeta med några av Sveriges mest spännande och avancerade fastigheter? Vill du ha självständighet och mycket god laganda på jobbet? Då har vi nog tjänsten för dig!

SGA Fastigheter söker en fartfylld Fastighetsingenjör med inriktning Styr & Regler

Förutom dina arbetsuppgifter har du även ett gäng utomordentliga och kompetenta kollegor som gör varje dag till en upplevelse. Ditt uppdrag innebär huvudansvaret för drift och underhåll av våra styr- och reglersystem samt DHC. Dessutom medverkar du som representant för fastigheterna vid evenemang.

Dina arbetsuppgifter:

  • Ansvara för utveckling inom ditt område d.v.s. initiera projekt och ta fram beslutsunderlag
  • Budgetansvar
  • Ansvara för att beslutade underhålls- och investeringsprojekt inom ditt ansvarområde genomförs
  • Medverka vid upphandling av konsulter och entreprenörer enligt LOU
  • Vara projektledare, både som övergripande för hela projekt och som delprojektledare
  • Fastighetens representant vid evenemang under beredskapsveckor
  • Ansvara för elanläggningar med inriktning mot styr och regler
  • Ansvara för insamling och kontroll av förbrukningssiffror inom ditt ansvarsområde samt ge förslag till energisparåtgärder
  • Övriga arbetsuppgifter inom avdelningen

Din erfarenhet och person:

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet men har också några formella krav på din tidigare erfarenhet.

Vi vill bl.a. att du är högskoleutbildad inom styr och regler, data eller it, gärna med fördjupning inom fastighetsteknik. För att klara jobbet tror vi att du har minst fem års erfarenhet av styr och regler/ventilation/energioptimering och därmed en bra övergripande teknisk förståelse.

Naturligtvis har du en god administrativ förmåga, är strukturerad och har bra datakunskaper samt mycket goda kunskaper i digitala styr- och övervakningssystem. Har du dessutom kunskap inom och förståelse för logik inom PLC programmering i fastigheter är det helt klart ett stort plus.

Då du kommer leda konsulter och entreprenörer så att projektmål nås är det viktigt att du är pedagogisk med en god kommunikativ förmåga, i såväl skrift som i tal. Eftersom vi verkar i en internationell miljö har du även bra kunskaper i engelska.

Du är driven och nyfiken, van vid att ta egna initiativ och att självständigt driva arbetet framåt för att nå resultat men uppskattar och bidrar mer än gärna till en god laganda.

Din ansökan:

Tjänsten, som är på heltid, är en tillsvidarebefattning och skall tillsättas omgående. Placering är på vårt kontor i Globen. Du skickar din ansökan snarast till emi@rekrytering.nu. Har du frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705. Sista ansökningsdatum är 7 mars, 2014. Alla ansökningar behandlas löpande och naturligtvis konfidentiellt.

 

Om företaget:

Stockholm Globe Arena Fastigheter AB – SGA Fastigheter – ägs till 100 procent av Stockholms stad. Huvuduppdraget för SGA Fastigheter är att förvalta och utveckla arenorna i Globenområdet. Det innebär bland annat att vi tillhandahåller lokaler och anläggningar för evenemang samt deltar aktivt i samarbeten med andra aktörer för att öka Globenområdets attraktionskraft. Verksamheten omfattar Tele2 Arena, Ericsson Globe, Hovet, Annexet och attraktionen Skyview samt kringliggande områden. Även nöjesgallerian Tolv Stockholm är en del av vårt fastighetsbestånd. I dagsläget har SGA Fastigheter 16 anställda.

 

SGA Fastigheter kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tjänst. Vi är ett litet och självständigt bolag med en mycket god teamkänsla. Vi erbjuder dig en möjlighet till spännande upplevelser i vardagen, kontinuerlig vidareutbildning och en kreativ påverkansgrad i det egna arbetet.

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.