Vill du hoppa på vår resa? Hermods har haft och kommer att ha en mycket stark tillväxt framöver. Planen är att fördubbla omsättningen inom tre år, och Etableringschefen är definitivt en nyckelperson i detta arbete. Din roll förutsätter ett nära samarbete med dina beställare, våra fem affärsområdeschefer. Uppdraget kräver affärsfokus, ett kreativt tänkande och god struktur, ofta inlindat i ett högt tempo.

Dina arbetsuppgifter och ansvar:

  • Hitta nya lokaler
  • Ny- och omförhandling av hyreskontrakt
  • Teckna hyresavtal
  • Optimering av lokalytor
  • Fullt personalansvar för FM-funktionen, idag tre personer
  • Ombyggnation och hyresgästanpassning av inhyrda lokaler
  • Förhandling med entreprenörer
  • Inköpsansvar och förhandling med leverantörer

Tjänsten är både strategisk och hands-on. Du har budgetansvar för enheten och du kommer att leda och utveckla ditt team och vidareutveckla vår FM-funktion. Du kommer även delta i det operativa arbetet med förhandlingar och avtal. Din placering är på vårt huvudkontor i Stockholm och du rapporterar till koncernens CFO. Eftersom vi finns representerade på många orter i Sverige innebär tjänsten att du ibland är på resande fot, ca 4-5 dagar i månaden.

Din bakgrund och person:

Vi söker dig som är har ett starkt affärssinne, en god förhandlingsvana och förmågan att få saker att hända. Du har kanske god kunskap om fastighetsbranschen, eller så har du i alla fall tangerat den. Förstår du dessutom de villkor under vilka utbildningsbranschen verkar är det ett stort plus. Du är nyfiken, orädd, positiv och gillar ett högt tempo. Du känner dig trygg att driva olika slags förhandlingar. Kanske har tidigare arbetat som uthyrare, etableringsansvarig, projektledare inom tenant representation eller liknande. Eller så har du under flera år arbetat som konsult inom en annan bransch och har en ärlig önskan att arbeta inom fastighetsbranschen. Det är meriterande om du har tidigare ledarerfarenhet.

Du har en gymnasieexamen och har du någon eftergymnasial utbildning inom t.ex. ekonomi, juridik eller fastighet kan det vara meriterande. Du är duktig på nätverkande och att bygga långsiktiga relationer. Du har god förmåga att kommunicera muntligt såväl som skriftligt på svenska.  Du behärskar Office-paketet som är ett dagligt verktyg. Vi tycker också det är bra om du har körkort.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och inställning för denna tjänst. Det är viktigt att har ett eget driv, att du förstår affären och att det är i samspel med andra man når de bästa resultaten. Du är nyfiken, har en god kommunikativ förmåga och resultatfokus som gör att målen nås i rätt tid. Du är både flexibel och strukturerad och har god förmåga att prioritera. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i en snabbt växande koncern och vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling för våra medarbetare.

Ansökan:

I denna rekrytering samarbetar Hermods med BSL Rekrytering AB. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705. Är du intresserad så skicka gärna din ansökan omgående till emi@rekrytering.nu. Det vore toppen om du kan inkludera både cv och personligt brev där du berättar hur du kan göra skillnad och hur du vill arbeta som etableringschef. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas före sista ansökningsdag som är 23 april 2014.

 

Om företaget:

Hermods är ett av Sveriges äldsta och starkaste varumärken inom utbildning- och arbetsmarknadstjänster. Hermods historia tar sin början år 1898, när Hans Svensson Hermod öppnar sin privatskola ”Malmö Språk- och Handelsinstitut”. Hittills har Hermods hjälpt över fyra miljoner människor att forma sin framtid. År 2013 fick bolaget utmärkelse som Gasellföretag. Hermods har cirka 800 anställda och omsatte cirka 600 miljoner kronor 2013. Mer information om koncernen hittar du på www.hermods.se

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.