Som etablerare är du en övergripande, problemlösande och smidig relationsskapande doer som ser till att projekten når hela vägen fram.

Ditt jobb är i huvudsak med att hitta nya lämpliga lägen runt om i Sverige för olika butikskoncept inom koncernen. Rollen är bred och i ditt dagliga arbete har du många olika arbetsuppgifter, bl.a.:

  • Söka och hitta nya butikslägen
  • Initiera nya affärer
  • Förhandla fram hyresavtal
  • Skapa och bibehålla goda relationer med fastighetsägare, kommuner, byggentreprenörer, fastighetsutvecklare och naturligtvis kollegor
  • Leda etableringsprojektet från vision till färdigställande
  • Ta fram beslutsunderlag
  • Stödja organisationen i olika etablerings- och fastighetsfrågor

Din erfarenhet och person:

Formella meriter är inte det viktigaste men visst kan det vara meriterande med någon slags eftergymnasial utbildning, t.ex. inom ekonomi, fastighet eller juridik.

Däremot är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av liknande verksamhet. Kanske arbetar du idag som etablerare, projektledare eller uthyrare och har gjort så i minst tre år. Genom detta arbete har du inte bara fått en god förhandlingsvana utan även blivit en riktigt vass förhandlare. Du har även kunskaper inom marknadsanalys och kalkylering.

Du vet redan att mycket händer under ett fastighetsprojekt, både det planerade och det oförutsedda. Därför är det otroligt viktigt att du har en problemlösande natur, att du är lyhörd, uthållig och stabil. Du kommer att ha många kontaktytor varför god kommunikationsförmåga är av största vikt i denna roll. Genom din tidigare erfarenhet har du utvecklat ett gott helikopterperspektiv och då vi har många olika projekt som rullar samtidigt är det viktigt att du har en god prioriteringsförmåga. För att klara tjänsten är det också viktigt att du har ett stort intresse för människor, handeln och handelsmönster samt har analytisk förmåga. Vi vill också att du har en viss förståelse för fastigheters möjligheter och begränsningar.

För att passa i gruppen är du driven och affärsfokuserad, är inte rädd för ansvar och vill mycket gärna ha nya utmaningar. Du är också prestigelös och samarbetar gärna och inte minst vill du ha roligt på resan. Eftersom tjänsten innebär resor, oftast över dagen, är det bra om du har körkort.

Placeringsort är Stockholm.

Din ansökan:

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705. Är du intresserad så skicka gärna din ansökan omgående till emi@rekrytering.nu. Det vore toppen om du kan inkludera både cv och personligt brev där du berättar hur du kan göra skillnad och hur du vill arbeta som etablerare. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsattas före sista ansökningsdag som är 25 april 2014.

 

Om företaget:

Vår kund är en av Sveriges större aktörer inom detaljhandeln. Bolaget har över 250 butiker, ca 12 000 anställda och är börsnoterat.  För denna kunds räkning söker vi nu en driven och strukturerad etablerare med flera års förhandlingsvana.

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.