Vill du utmana dig själv? Drivs du av att göra bra affärer? Vill du sitta med i ledningsgruppen och få och ta ansvar kopplat till mandat? Är du en ledare? Då är kanske rollen som Affärsområdeschef ditt nästa steg.

Vårt affärsområde Butiksutveckling erbjuder aktörer inom retail tjänster för nybyggnation, ombyggnation, projektledning, ljussättning, montering av inredning mm. Som Affärsområdeschef för Butiksutveckling ansvarar du strategiskt, operativt och personellt för affärsområdet och ska fortsätta att driva och bygga ett av Storesupports viktigaste affärsområden mot dess tillväxtmål.

Dina arbetsuppgifter:

Ytterst ska din målsättning vara att affärsområdet blir mer eftertraktat hos kunderna och är marknadsledande. Det gör du bl.a. genom att

 • bearbeta och bredda affären hos befintliga kunder samt identifierar nya kunders behov
 • ansvara för affärsplan, marknadsplan och relevanta aktiviteter
 • säkerställa paketering och utveckling av erbjudande och koncept
 • ansvara för prissättningen
 • leda ditt team, coacha och stötta dina medarbetare
 • du har resultat, intäkts- och kostnadsansvar och rapporterar till VD.

Vem är du?

Som alltid på Storesupport kommer vi lägga stor vikt vid din person men vi har också några formella krav på din bakgrund:

 • Du har minst 3-5 års erfarenhet av uppsökande tjänsteförsäljning
 • Du har haft resultat- och budgetansvar
 • Du har goda ledaregenskaper
 • Du har god förståelse för projektförsäljning och projektledning till butiker och deras leverantörer
 • Meriterande med ett upparbetat centralt kontaktnät som är relevant
 • Troligtvis har du en akademisk utbildning

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en inneboende drivkraft kopplat till stark affärsförståelse och nyfikenhet. Du är orädd och tycket om att göra bra affärer och är målinriktad i ditt sätt att arbeta. Du är också uppriktigt intresserad av andra människor, är lyhörd och vill utveckla både ditt ledar- och affärsmannaskap. Eftersom du ska driva och vidareutveckla ett affärsområde är det också viktigt att du är strukturerad.

Vi erbjuder:

I rollen som Affärsområdeschef för Butiksutveckling kommer du att erbjudas goda möjligheter att påverka din egen roll och affärsområdets framgång. Vi kräver mycket av dig men inser också att ansvar och mandat går hand i hand. Du sitter med i bolagets ledningsgrupp. Det är korta beslutsvägar samt högt i tak, där dina tankar och idéer kommer att tas tillvara och göra stor skillnad. För att passa in är det viktigt att du, liksom bolaget, kännetecknas av rakhet och tydlighet, snabbhet och enkelhet samt ett starkt engagemang och teamkänsla.

Ansökan:

Är tjänsten som AFFÄRSOMRÅDESCHEF PÅ STORESUPPORT ditt nästa steg? I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt via mail till emi@rekrytering.nu. Sista ansökningsdag 5 december, dock sker urval och intervjuarbete löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-51 97 05 under hela sommaren. Naturligtvis behandlar vi alla ansökningar konfidentiellt.

 

Om Storesupport:

I koncernen Storesupport Sverige AB ingår dotterbolagen Svenska Storesupport Bemanning AB och Svenska Storesupport AB. Bolagen är bemannings- och tjänsteföretag som är verksamma inom detaljhandeln. Storesupport startade år 2000 och har sedan dess haft en mycket positiv tillväxt. Idag är Storesupport ca 750 medarbetare och omsätter ca 180 miljoner SEK. Storesupport är rikstäckande, med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs gärna mer på www.storesupport.se

 

 

 

 

 

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.