Our Blog

Uthyrare, kontor

CBRE Group, Inc. är världens största företag för kommersiella fastighetstjänster och investeringar med mer än 90 000 anställda och cirka 480 kontor globalt (exklusive filialer). CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2018 som nummer 207. Företaget har även röstats fram som branschens ledande varumärke av Lipsey Company 16 år i följd och har utsetts till ett av Fortunes ”mest beundrade företag” i fastighetssektorn fem år i rad. Företagets aktier handlas på New York-börsen under namnet ”CBG”.

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar transaktioner, projektledning, fastighetsförvaltning, Capital Markets, värdering, fastighetsuthyrning, strategisk rådgivning, fastighetsförsäljningar, fastighetsfinansiering och tjänster för fastighetsutveckling. Läs mer  på www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

 

Har du några års erfarenhet av uthyrning? Är du starkt resultatinriktad och målmedveten? Tycker du om att på ett affärsmässigt sätt hjälpa dina kunder och skapa riktigt goda relationer? Vill du dessutom ha kul på jobbet, arbeta med dedikerade kollegor, utvecklas och få lön efter insats? Då kan tjänsten som uthyrare på CBRE vara något för dig. Du kommer ha en rådgivande funktion mot fastighetsägare och investerare i uthyrningen av kontor och även arbeta aktivt med intaget av nya uppdrag.

Tjänsten:

Som kontorsuthyrare på CBRE ansvarar du för att på ett affärsmässigt sätt marknadsföra och hyra ut kontorslokaler. Du kommer arbeta med välkända fastighetsägare, fonder och investerare och med attraktiva fastigheter. Du samordnar arbetet mellan kund, potentiella hyresgäster samt den egna organisationen.

Dina arbetsuppgifter:

  • Självständigt initiera och driva uthyrningsprocessen från första kontakt till undertecknande av hyresavtal.
  • Hantering av prospekt inkluderande upprättande av avtal och hyresförhandlingar
  • Genomföra visningar
  • Ansvara för omvärldsbevakning, marknadsaktiviteter, utveckling av affärsnätverk
  • Förberedande av pitchar samt införsäljning av uthyrningsuppdrag hos potentiella uppdragsgivare
  • Annat som kan följa med tjänsten

Kvalifikationer:

  • Du bör ha relevant akademisk utbildning inom exempelvis ekonomi, juridik eller fastighet
  • Du har troligtvis tre till fem års erfarenhet av uthyrning av kontor eller andra kommersiella lokaler
  • Du har god kunskap inom lokalhyresjuridik
  • Du har körkort

För att passa i rollen som uthyrare tror vi att det är centralt att du en driven, kreativ, och affärsinriktad person. Du är självständig och resultatinriktad samtidigt som du gillar att bolla med och stötta kollegor när det behövs. Du är intresserad av människor, har en naturlig ledarpondus och känner dig bekväm i kontakten med nya kunder. Du är noga med dina ord, bra på att lyssna och förstår vikten av långsiktiga relationer och arbetar därför strukturerat och förtroendeingivande.

Vi erbjuder dig:

CBRE är ett av världens största konsultbolag inom fastighetsbranschen, med allt vad det innebär av kompetens, erfarenhet, möjligheter och nätverk. I Sverige är vi ett 80-tal medarbetare som utgår från kontoret i centrala Stockholm. Du kommer till ett etablerat och framgångsrikt team om sju medarbetare, som med olika kompetenser kompletterar och jobbar tillsammans. CBRE har en tydligt uttalad vision där varje anställds ambitioner tas tillvara och ges möjlighet till både personlig och professionell utveckling i sitt arbete.

Din ansökan:

Om du tycker att tjänsten som Uthyrare, kontor passar in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, vill vi uppmuntra dig att skicka din ansökan omgående. I denna rekrytering samarbetar CBRE med BSL Rekrytering. Du skickar din ansökan med cv och gärna ett personligt brev till emi@rekrytering.nu Har du några ytterligare frågor är du naturligtvis välkommen att ringa vår konsult, Emi Irefalk-Laffan, på telefonnummer 0733-519705.

Alla ansökningar hanteras självklart konfidentiellt och i enlighet med GDPR.  Rekryteringsarbetet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum som är 25 september, 2019.

 

Tags: , , , , , ,

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!