Om BSL Rekrytering

BSL_logo_mini Rekrytering är ett mindre och mycket personligt företag som står våra kunder nära. Vi andas engagemang hela vägen, oavsett hur du vill samarbeta med oss. Vi har bestämt oss för att ha fokus på kvalitet istället för kvantitet.

För att ge ditt uppdrag den uppmärksamhet du har rätt till har vi bestämt oss för att hålla nere antalet parallella uppdrag och processer. Vi har bred och lång erfarenhet och har därför lätt att förstå våra uppdragsgivare och deras behov. Detta kopplat till ett riktigt bra kontaktnät gör att vi åstadkommer så goda resultat.

Vi har över 15 års erfarenhet av framför allt headhunting och rekrytering samt andra HR-relaterade frågor.

Hitta hit:

Vi finns på Birger Jarlsgatan 15 i Stockholm.

Hitta till BSL Rekrytering - Birger Jarlsgatan 15, Stockholm

blue_line_verticalBolaget ägs och drivs av Emi Irefalk-Laffan som har rekryterat över 400 personer. Emi har arbetat som rekryteringskonsult sedan 1998 och har  tidigare varit knuten till bl.a. Fasticon Kompetens, Storesupport och Online Bemanning. Hon har tidigare arbetat som PR-konsult, både i Sverige och i USA, där hon var bosatt i elva år.

Emi har en personalstrategisk utbildning, har läst över 140 p på Lunds och Stockholms universitet, inklusive kommunikation, engelska, ekonomi och filmvetenskap. Hon har även studerat teater och fotojournalism i New York. Dessutom är Emi certifierad coach.

Emi_2

Kontakt: Emi Irefalk-Laffan

emi@rekrytering.nu

Telefon: 0733-519705

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!