Fullfjädrad ekonom

Smörgåsbord växer och behöver förstärkning på ekonomiavdelningen. Som ekonom på hos oss kommer du att arbeta med högt och lågt inom ekonomi och redovisning. I dag består avdelningen av en person och ni kommer arbeta tätt ihop. Ni kommer stötta och utveckla varandra kring era olika ansvarsområden. Ni kommer båda även stötta – och ibland utmana – andra personer på bolaget när det gäller ekonomi. Du rapporterar direkt till VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Löpande redovisning
 • Leverantörsreskontra och kundreskontra
 • Projektekonomi
 • Avstämningar, analys och uppföljning
 • Månads- och årsbokslut
 • Skatte- och momsfrågor
 • Kontinuerligt verka för goda rutiner, struktur och förbättringsarbete
 • Stötta och finnas till hands för kollegor

Vem är du?

 • Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av löpande redovisning och vet att du är riktigt bra på det
 • Vi vill att du har god vana av bokslutsarbete
 • Du har erfarenhet från budgetarbete, uppföljning och analys
 • Är du väl bevandrad inom projektekonomi, t.ex. från byggbranschen, är det starkt meriterande
 • Du får gärna ha eftergymnasial utbildning inom ekonomi alternativt lång arbetserfarenhet

Naturligtvis har du en positiv inställning och brinner för redovisning, struktur och förändringsarbete. Denna roll passar dig som är en prestigelös person som aldrig tvekar att göra det lilla extra för dina kollegor och kunder. Ditt personliga engagemang och din förmåga att skapa goda relationer med såväl kunder som kollegor kommer vara avgörande för hur du kommer trivas och passa in hos oss.

Du tycker om att förfina, förbättra och komma med idéer om hur vi kan bli effektivare i vårt arbetet. Du är en ansvarstagande och självgående person men du gillar också att bolla med kollegor, hjälpa till där det behövs och är själv inte rädd att be om hjälp när du behöver det. En lagspelare helt enkelt.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter och högt i tak. Smörgåsbord är en arbetsplats som präglas av en stark familjekänsla, glädje, framtidstro och samarbete. Vi är ca 14 personer på kontoret på Gärdet som samarbetar för att våra kunder ska få förutsättningar att utvecklas så långt som möjligt. Tjänsten är en heltidsanställning som föregås av sex månaders provanställning.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuarbete sker löpande. Din ansökan skickar du till emi@rekrytering.nu. Bifoga cv och gärna personligt brev. Har du ytterligare frågor är du välkommen att kontakta Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733 – 51 97 05.

Om bolaget:

Smörgåsbord är en helhetsleverantör för restaurangbranschen. Vi är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Oavsett om kunden ska bygga ett nytt kök från scratch eller behöver nya champagneglas är det oss de vänder sig till. Med en lång historia har vi byggt upp ett riktigt gott renommé hos våra kunder och har goda relationer både med stora som små aktörer. Vi finns på Gärdet, ca 2300 meter från Stureplan, med utställning, kontor, lager och café på ett och samma ställe. Du finner mer information om företaget på www.smorgardsbord.com.

Sök jobbet

Genom att fylla i och ladda upp formuläret ger du oss ditt medgivande att hantera dina personliga uppgifter enligt vår integritetspolicy.