Our Blog

Fastighetschef till SVPH i Bromma

Sällskapet Vänner till Pauvres Honteux, SVPH, är en ideell förening som sedan starten 1862 erbjudit boenden med god service. Som en del av detta erbjuder vi också vård och omsorg dygnet runt samt gruppboende för demenshandikappade.

Våra grundläggande värderingar uttrycks genom ledorden trygghet, glädje och omtanke. Värderingar som genomsyrar vårt arbete i både tanke och handling både hos våra gäster och hos våra drygt 250 medarbetare. Vår verksamhet bedrivs i Nockeby, Bromma.

Fastighetschef

Vi är en långsiktig fastighetsägare som förvaltar och bygger inte bara för idag utan även för kommande generationer. Vårt fastighetsbestånd består av ca 60.000 kvm som inkluderar kök, matsalar, simhall, gym,  gemensamhetslokaler, och drygt 600 lägenheter. I dagsläget har vi många olika utvecklingsprojekt på gång och det blir en stor del av din uppgift att se till att dessa blir på alla sätt genomförda med den kvalitet för vilken SVPH står.

Vår nya fastighetschef är en teknisk humanist. Vi bryr oss om människorna som bor här. Vi är också väldigt måna om att våra fastigheter och dess teknik på ska tjäna både nuvarande och kommande hyresgäster. Som fastighetschef på SVPH vill vi att du ska känna likadant. Du kommer ha ett helhetsansvar för vår löpande förvaltning och långsiktiga fastighetsutveckling samt fullt personalansvar för en förvaltningsorganisation om elva personer som du ska leda, entusiasmera, utveckla och utmana. Du har naturligtvis budget- och resultatansvar, ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD.

Dina arbetsuppgifter:

  • Övergripande ansvar – ekonomiskt, juridiskt, tekniskt och administrativt – för våra fastigheter
  • Övergripande personalansvar för elva duktiga och dedikerade medarbetare
  • Bedriva det strategiska utvecklingsarbetet för fastigheterna
  • Initiera, planera och genomföra investerings- och underhållsprojekt
  • Handla upp entreprenader och olika serviceavtal
  • Driva vårt löpande förvaltningsarbete

Din bakgrund och person:

Vi tror att du har en utbildning anpassad för tjänsten, gärna på högskolenivå men din professionella erfarenhet samt attityd till arbete, affärer, ledarskap och utveckling är minst lika viktigt.

Du har arbetat i minst tio år med kvalificerade fastighetsfrågor och är redo för nästa steg. Mest troligt är att du redan har personal- eller arbetsledaransvar men det är inget absolut krav. Däremot måste du ha ett brinnande intresse för ledarskap och människor. Du förstår affärer och har som beställare eller projektledare genomfört flera underhålls- eller byggprojekt.

Du är heller inte främmande inför de olika förvaltningsfrågor som kan, vare sig det gäller löpande förvaltningsärenden, frågor med t.ex. säkerhetsentreprenör eller händelsestyrda projekt. Du har tidigare haft budgetansvar och intäktsansvar.

Som person är du nyfiken och prestigelös, har näsa för affärer och verkligen gillar att samarbeta med olika slags människor. Du är kommunikativ, proaktiv, har ambitioner att utvecklas och utveckla samt skapa varaktiga resultat. Eftersom du har helhetsansvaret är det också viktigt att du är strukturerad, kan delegera, har god prioriteringsförmåga och har förmågan till helikopterperspektiv. Du har ett målfokuserat driv som du med din entusiasm lätt för över på andra. De flesta skulle definitivt säga att du är en naturlig ledare som bidrar till ett gott arbetsklimat.

Som fastighetschef har du stor frihet att inom organisationens ramar utveckla din verksamhet efter eget tänk och idéer. Du får också vara med och aktivt påverka bolagets utveckling genom din roll som medlem i ledningsgruppen.

Din ansökan:

I denna rekrytering samarbetar vi med BSL Rekrytering AB. Naturligtvis behandlar vi din ansökan konfidentiellt och med respekt. All hantering/behandling av din personliga information hanteras enligt GDPR. Din ansökan, inklusive cv och personligt brev, skickar du till emi@rekrytering.nu.  Har du frågor är du självklart välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emi Irefalk-Laffan på telefon 0733-519705.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!